SÄLJARE CHIQUITA

SÄLJARE CHIQUITA

CHIQUITA SVERIGE AB söker en säljare för butiksbearbetning mot Dagligvaruhandeln och mindre grossister.

Arbetsuppgifter
Som representant för Chiquita Sverige AB blir du ansiktet utåt på ditt distrikt genom att besöka både butiker inom dagligvaruhandeln men även grossister.

Du bygger relationer, skapar tillgänglighet, synlighet, uppföljning och säkerställer kampanjer för främst bananer inom frukt och grönt avdelningen.

Du har som regionansvarig resultatansvar på butiker med försäljning av Chiquitas produkter, antal besök samt påverkbara kostnader för ditt distrikt.

Du kommer även att få arbeta med utbildningar för handlare och ansvariga på dina butiker. Vidare arbetar du med att nätverka med grossister och butiksgrupperingar på hög nivå. Tjänsten innebär en del resande och övernattningar.

Distrikten
Distriktets placeringsort är Stockholm med omnejd, medan bearbetning även gäller Västerås (Mälardalen), Uppsala och Gävle. Arbetet innebär få men dock övernattningar då bearbetningen och ansvaret är på butiker utanför placeringsorten.

Personliga Egenskaper – högt prioriterade
Av dig förväntar vi oss en stark förmåga att bygga och upprätthålla affärsmässiga relationer med kunderna på
distriktet. Du kommer att arbeta i ett högt tempo vilket innebär att du måste vara strukturerad och ha en god förmåga att planera ditt dagliga arbete och även analysera ditt distrikts möjligheter. För att passa i jobbet krävs att du är målinriktad, kreativ och handlingskraftig med ett positivt förhållningssätt. Du måste ha stark egen drivkraft och tycka om att arbeta självständigt.

Teamet
I vår värld är teamet otroligt viktigt och vi anser att glädjen i
gruppen är grunden för att nå framgång. Säljteamet
består av 4 st. Regionansvariga säljare utöver säljledning. Du rapporterar till Säljansvarig och har ett nära samarbete med stödfunktioner på Chiquitas huvudkontor i Stockholm.

Rapportering / Chefen
Du kommer att rapportera till Erik Zettergren, försäljnings och marknadsdirektör för Chiquita Sverige. Erik är en familjefar med rötterna i Stockholm som strävar efter att få sina medarbetare ta eget ansvar inom de angivna ramarna. Att kunna ta egna beslut för Chiquita Sveriges bästa ser han som en självklarhet. Erik och hans team jobbar mycket tätt och bjuder ständigt in till att ge varandra stöttning och feedback över avdelningarna.

Bakgrund – Erfarenheter & Kunskaper
Vi söker med fördel dig som har säljerfarenhet från dagligvaruhandeln eller grossistledet. Har du dessutom erfarenhet från Frukt och Grönt kategorin så är det meriterande.

Att kunna genomföra förhandlingar med såväl frukt & grönt ansvariga på butik, men likväl butikschefer eller handlare ser vi som en kunskap som du bör besitta.

Vi ser även att du har minst grundskola samt 3-årig gymnasieutbildning. Grundläggande datorkunskaper i Office paketet är ett krav. Stor vikt läggs på personliga egenskaperna.

Vad vi kan erbjuda dig
Du får chansen att arbeta med ett
etablerat starkt varumärken i en dynamisk miljö. Vi erbjuder även förmånsbil, tjänstepension och även friskvård.

Anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning med provanställning. Lönen är fast månadslön.

Övrigt
B-körkort är ett krav.

För mer information om tjänstenkontakta:
Rickard Molin, 070–8920400 rickard.molin@nextstore.se

Ansökan
Maila din CV + personligt brev till info@nextstore.se. Märk din ansökan med Chiquita Stockholm. Vi rekryterar löpande för ovanstående tjänst.
Mer info
Kontaktperson Rickard Molin
Telefon 0708920400
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Chiquita Europe är ett globalt företag med huvudkontor i Geneve, Schweiz och är verksamma på sex kontinenter. Bolaget strävar efter att ge sina konsumenter glädje i form av att kunna njuta av hälsosamma färskvaror över hela världen och marknadsför sina produkter bland annat under premiummärkena Chiquita® och
Chiquita Organic®.


Chiquita Europé B.V. filial Sverige omsätter idag ca. 800 Milj. Kr. och upplever en positiv utveckling på marknaden. Företaget har en mycket stark varumärkeskännedom och är marknadsledande i Sverige.