Service Owner, CGI Cloud Orchestrator (Bromölla, Stockholm, Göteborg)

Service Owner, CGI Cloud Orchestrator (Bromölla, Stockholm, Göteborg)

Beskrivning av tjänsten

CGI är en av världens ledande IT-leverantörer med 3800 anställda på 30 orter i Sverige. Hos oss har vi en gemensam dröm om att ha roligt när vi arbetar och tillsammans bygga ett företag som vi är stolta över.

Vi befinner oss på en spännande resa där vi växer och behöver förstärka med fler duktiga kollegor. Vi söker därför en Service Owner till vårt CGI Cloud Orchestrator system. CCO är ett egenutvecklat system för övervakning, managering, automation etc av vår Enterprise cloud lösning men även för distribuerade plattformar.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Service Owner kommer du att leda ett team på ca 15 personer runtom i Sverige samt Portugal. Du samarbetar också med kollegor i andra delar av koncernen för att kunna utveckla och erbjuda våra kunder de bästa lösningarna.

Du kommer att ansvara för CCO produkten/tjänsten samt leda ett team som ansvarar för drift, förvaltning och utveckling av CCO.

I rollen kommer du bland annat att arbeta med:
 • Omvärldsbevakning, roadmap och kundkrav.
 • Budgetera för tjänsten samt följa upp tjänstens resultat.
 • Planera arbete och prioritera aktiviteter tillsammans med teamet.
 • Supportera affärsteam och lösningsarkitekter vid t.ex. nya affärer.
Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du bör ha goda kunskaper inom agila utvecklingsmetoder. Du har kanske jobbat med tjänster, projekt eller produktutveckling tidigare.

Vi tror att du har följande erfarenheter/egenskaper:
 • Ledarskap
 • Analytisk
 • Beslutsam
 • Strukturerad
 • Goda kommunikationsfärdigheter i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Det är också meriterande om du har:
 • Erfarenhet av infrastruktur drift
 • Teknik inom virtualisering
 • Systemutvecklarbakgrund
 • Erfarenhet av kravhantering
 • Erfarenhet av större tjänsteåtaganden
Då vissa av våra kunder har krav på säkerhetsklassning så krävs svenskt medborgarskap för denna tjänst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) och du sitter placerad antingen i Bromölla, Stockholm eller Göteborg.

För mer information, kontakta gärna:
Mikael Strand, mikael.strand@cgi.com, + 46 8 775 01 01

Sista ansökningsdag: 2019-04-22.
Ansökningar hanteras löpande så vänta inte med att skicka in ditt CV!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Service Owner, CGI Cloud Orchestrator (Bromölla, Stockholm, Göteborg)

Position Description
CGI är en av världens ledande IT-leverantörer med 3800 anställda på 30 orter i Sverige. Hos oss på CGI har vi en gemensam dröm om att ha roligt när vi jobbar tillsammans och att vi tillsammans ska bygga ett företag som vi är stolta över.

Vi befinner oss på en spännande resa där vi växer och behöver förstärka med fler duktiga kollegor. Vi söker därför en Service Owner till vårt CGI Cloud Orchestrator system. CCO är ett egenutvecklat system för övervakning, managering, automation etc av vår Enterprise cloud lösning men även för distribuerade plattformar.

Hos oss kommer du att leda ett team på ca 15 personer runtom i Sverige samt Portugal, men vi samarbetar också med kollegor i andra delar av koncernen för att kunna utveckla och erbjuda våra kunder de bästa lösningarna.

Your future duties and responsibilities

Required qualifications to be successful in this role

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change-supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr (33 dagar kvar)