Networking Engineer

Networking Engineer

Beskrivning av tjänsten

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vill du bli vår nya medarbetare med särskild fokusering på hantering av förändringar inom Network Security områden såsom brandväggar, VPN, autentisering, DNS och Mail Relay? Då kan detta vara något för dig!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du huvudsakligen för förvaltning och effektivisering av leveransen ur ett tekniskt perspektiv men även strategiska frågor kring utveckling och inriktning är en viktig del. Vi jobbar även med att utveckla och förbättra våra interna system för rapportering och övervakning.

Arbetet som Network Security tekniker består av att utföra förändringar, förvalta, utveckla och designa inom följande tjänster:
 • Firewall
 • Autentisering
 • VPN klient
 • VPN Lan-Lan
 • DNS
 • Mail Relay
 • LAN Wireless
 • Switching och routing
Vi har många olika uppdragsgivare och jobbet innebär kontakter både internt och externt. Vi jobbar tillsammans med CGI's kundteam, säljare och lösningsarkitekter vid förändringsarbeten. Detta för att informera om våra tjänster, teknik och dess möjligheter eller för att anpassa erbjudande till våra kunder och möta deras krav.

Hög kvalitet och säkerhet i våra processer och projekt med avseende på våra tjänsteleveranser är ett måste. Som tekniker är dina arbetsuppgifter att säkerställa en effektiv och kvalitativ leverans samt tillsammans med tjänsteansvariga utveckla och underhålla våra tjänster över tiden. I ansvaret ligger också att utarbeta och leda aktiviteter inom teamet och i projekt.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har erfarenhet av drift med fokus på kommunikationsinfrastruktur och nätverkssäkerhet och gärna är certifierad inom något kompetensområde. Vi ser också att du har någon form av teknisk utbildning inom ovanstående områden. Du ser möjligheterna att jobba i en miljö med erfarna tekniker och att få chansen att leda och driva aktiviteter, utveckla både tjänster och din egen kompetens. En viktig egenskap hos dig är att kunna ta egna initiativ samt starta upp och driva aktiviteter i mål.

Vi söker dig med god teknisk kompetens och erfarenhet inom flera av följande områden:
 • Firewall med inriktning på Fortigate och Cisco plattformarna (certifiering är önskvärt)
 • Autentisering
 • VPN klient med att hantera den centrala plattformen
 • Domain name service (DNS)
 • Mail Relay
 • LAN och Wireless på Cisco plattformarna
 • Routing och Switching. Certifiering CCNP eller motsvarande är önskvärt
Placeringsort är primärt i Kista (Stockholm).

För mer information, kontakta gärna:
Helene Cervin (Manager Network Operation), 0733 98 17 56, helene.cervin@cgi.com

Ansökningar hanteras löpande så vänta inte med att skicka in ditt CV!
Sista ansökningsdagen är 2019-06-30.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Networking Engineer

Position Description
Vi vill göra våra tjänster synliga för interna kandidater så fort som möjligt. Det innebär dock att det kan vara så att tjänsten inte hunnit igenom hela vår godkännandeprocess för rekrytering. Skulle den inte bli godkänd dras den tillbaka.

Your future duties and responsibilities

Required qualifications to be successful in this role

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change-supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juli 2019 (33 dagar kvar)