Leader of Change

Leader of Change

Beskrivning av tjänsten

I den allt mer digitaliserade och globala affärsmarknaden ställs högre krav på organisationer att effektivt kunna transformeras och anpassa sin verksamhet, produkter och tjänster. Ett företags förmåga att anpassa sig till denna förändring blir alltmer avgörande för att kunna framtidssäkra sin affär. Inom Change, Leadership & Transformation hjälper vi våra kunder att lyckas med sina nödvändiga verksamhetsförflyttningar. Det kan innefatta allt från etablering av en ny operativ modell, införande av agila arbetssätt och processoptimering till förändringsledning och coaching av ledare för att säkerställa hållbar förändring inom mer konkreta förändringsprojekt. Låter det spännande? Ja, det tycker vi också!

Om tjänsten

Till vår avdelning Change, Leadership och Transformation söker vi nu dig som vill bli vår nya kollega och fortsätta bidra till våra kunders framgång samt bli en del av vårt fantastiska gäng. Vårt arbete vilar på tre ben (områden) där vi på olika sätt arbetar med att vägleda i våra kunders förändringsarbete.

Inom Effektiva organisationer tillhandahåller vi professionella tjänster av strategisk och operationell karaktär för att öka effektiviteten i organisationer genom processeffektivisering och organisationsutveckling.

Inom Förändringsledning fokuserar vi på att hjälpa våra kunder att planera och förstärka förändringsresan samt stötta i kundens ledarskap. Vi sätter en plan för vad som behövs för att skapa hållbara, långsiktiga förändringar i beteende och arbetssätt.

Inom Ledarskap hjälper vi våra kunder att coacha och utveckla sina egna ledare till att bli vassa på sin ledarskapsförmåga. Vi använder oss av verktyg som möjliggör ett större självledarskap samt skapar effektiva team hos våra kunder.

Är det här du?

En förändringsresa är aldrig enkel. Därför söker vi dig som tycker att det roligaste som finns är att på olika sätt driva förändring! För att lyckas med ditt uppdrag behöver du ha minst fem års relevant erfarenhet kopplat till någon eller några av våra tre fokusområden ovan. Du har en etablerad förmåga att engagera intressenter på olika nivåer och har lätt för att bygga långsiktiga relationer och navigera i olika affärslandskap.

Utöver detta ser vi gärna att du har följande kompetens och erfarenhet:
  • Du har relevant högskoleutbildning.
  • Har god kunskap i svenska och engelska.
För att du ska komma till din fulla rätt i rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer och skapa ett starkt samarbete. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och dina kollegor ställs inför söker vi dig med analytiskt tänkande och kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.

Vill du veta mer?

För mer information kontakta David Haftor, Konsultchef: 070-9809044. Vi rekryterar löpande, skicka gärna in ditt CV och personliga brev omgående då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (50 dagar kvar)