IT-tekniker sökes till CGI

IT-tekniker sökes till CGI

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i CGI´s security team som är beläget i Kista där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att se till att säkerhetstjänsterna alltid är uppe med en mycket hög grad av service till CGI´s kunder. Du kommer bland annat att utföra:
  • Uppdatering av system
  • Se till att systemen fungerar
  • Hantera beställningar från kunder
Du kommer börja med introduktion för att komma in i arbetsuppgifterna och i rollen som datavetare. CGI har högt i tak och delar med sig av sin och kollegors kunskap för att kunna leverera på topp.

Din profil

Vi söker dig som är nyexaminerad från universitet eller högskola i datateknik, datavetenskap eller liknande. Vi ser att du är en engagerad problemlösare med intresse och tidigare erfarenheter inom teknik och säkerhetsbranschen. Du som söker har grundläggande kunskaper i Linux samt är flytande i Svenska och Engelska såväl i skrift som tal. Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter samt din personlighet, där vi ser att du som söker är serviceinriktad, noggrann och en lagspelare.

SUA-klassning kommer att genomföras innan anställning.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du expert på Linux samt älskar ordning och reda? Vår kunds operationsteam behöver nu fler kollegor!

CGI är ett av Sveriges ledande IT-tjänsteföretag, och med över 400 kontor i 40 länder är de också en av världens ledande leverantörer av tjänster inom IT- och affärsprocesser. För deras räkning söker vi nu en ny kollega som ska arbeta som datavetare. Tjänsten startar inledningsvis som ett konsultuppdrag på sex månader med möjlighet till förläggning. Uppdraget beräknas starta omgående eller efter överenskommelse.