Cloud Architect - Azure

Cloud Architect - Azure

Beskrivning av tjänsten

Inför ett nytt år med nya möjligheter söker vi nu dig som är en utåtriktad Azure Cloud-ninja och vill jobba i ett internationellt företag med medvind! Du kommer att tillhöra teamet Digital Execution där vi hjälper våra kunder framåt och uppåt genom att definiera, planera och implementera tekniska lösningar inom olika tekniska miljöer med fokus på Azure.

CGI har ett väletablerat samarbete med Microsoft där vi även blev utsedda till Partner of the year 2019.

Vad innebär rollen?

I rollen som Cloud/Azure arkitekt hos oss bidrar du genom att hjälpa våra kunder att synliggöra affärsnyttan av cloudtjänster och därmed hjälpa våra kunder att utnyttja molnets fulla potential. Det innebär att du är med och etablerar, utvecklar och/eller optimerar våra kunders Azure-miljöer.

Tillsammans med oss har du möjlighet att utvecklas i en spännande tjänst på ett företag som satsar inom området och där du får möjlighet att vara med och forma vilken riktning vi skall ta. Rollen är en nyckelroll för oss då vid gärna ser att du vill vara med och påverka intern kompetensutveckling och vår erbjudandeutveckling. Vi är i ett läge där vi kommer att göra vägval och välja fokusområde och vi hoppas att du vill vara med och definiera vår framtid för både teamet internt, och i arbetet med våra kunder.

Vilka är vi?

Du kommer att tillhöra ett kompetent team av "Cloudare" som arbetar i projekt primärt inom området Cloud Transformation. Teamet tillhör en affärsenhet med en bredd av kompetenser och kunder vilket erbjuder stora möjligheter till att lära av och utveckla varandra. CGI lägger vikt vid att bygga en teamkänsla och ett engagemang samtidigt som vi är måna om att din individuella utveckling. Det möjliggör vi bland annat genom att prioritera gemensamma aktiviteter och kunskapsdelning.

Vi har även en väletablerad Academy med kurser som stärker dina konsultkunskaper samt flertalet interna föreningar som hittar på roliga events inom till exempel brädspel, klättring, yoga, fotboll med mera.

Är det här du?

För att lyckas i rollen som arkitekt behöver du ha en bred teknisk bakgrund och erfarenhet av att designa, implementera och förvalta molnlösningar samt genomfört migreringar till molnet. Det ses även som meriterande om du har erfarenhet från andra molnleverantörer som AWS och Google. Har du även bred kunskap i Microsoft Windows systemadministration i olika miljöer ser vi det som meriterande liksom även relevanta certifieringar och erfarenheter från Office365.

Du har en förmåga att sätta dig in i kundens verksamhetsbehov och på ett pragmatisk och tydligt sätt ge dem rådgivning på lösningar samt även kunna implementera dessa.
Nyfikenhet och en förståelse för hur ny teknik kan skapa värde för kunder präglar dig och du håller dig uppdaterad på Microsofts och andra plattformars roadmaps. Som person är du mycket kommunikativ och har lätt för att bygga och upprätthålla positiva samt produktiva relationer.

Mer om tjänsten

Heltid/deltid: Heltid
Placering: Stockholm

Vi hanterar ansökningar löpande. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det. För mer information, vänligen kontakta: Karl Torgå, Konsultchef, 070-530 85 29

Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Arkitekt, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (45 dagar kvar)