Agile Coach - Insurance

Agile Coach - Insurance

Beskrivning av tjänsten

Vågar du utmana människors invanda arbets-och tankesätt? Har du ett agilt mindset? Drivs du av att jobba med förändringledning? Vi söker Agila Coacher med spetskompetens inom Agila metoder och tankesätt och minst 3 år inom försäkring och/eller financial services. I Stockholm Insurance Team erbjuder vi en utmanande och dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Du kommer hamna med ett gäng högpresterande personer som alla har en stark drivkraft och vilja att göra dig framgångsrik med tyngdpunkt på att ha roligt under tiden. Gruppen jobbar nära kunden och är alltid intresserade av att utveckla och förnya tjänsterna efter deras önskemål. Arbetsmiljön är ständigt i rörelse och känslan av att jobba hos en global arbetsgivare är stark. Vi arbetar sida vid sida med kunder inom Försäkring och Finans för att omvandla innovation, data och teknik till deras framgång.

En hälsosam kombination mellan arbete, familj & fritid är viktig för oss i gruppen för att alla ska må bra och trivas. Det bidrar också till att vi skapar förtroende mellan varandra som tillsammans gör att alla vill och orkar prestera högt samtidigt som vi givetvis ska ha roligt.

Dina arbetsuppgifter:

Som Agile Coach kommer du arbeta i uppdrag nära kundens verksamhet med fokus på agil transformation (ofta enl. SAFe), digitalisering och strategisk IT. Du kommer ansvara för hjälpa våra kunder med att driva det agila arbetet framåt och leder och medverkar i förändringsarbete. Du kan även komma att leda och facilitera workshops och seminarier hos våra kunder eller egna leveransteam. Inom CGI Insurance Team finns även möjligheten att arbeta med bids, RFI/RFP och framtagande av nya produkter, tjänster och försäljning.

Erfarenheter och kvalifikationer som är meriterande för rollen som Agile Coach:
  • Har arbetat inom försäkringsbranschen och/eller financial services i minst 3 år
  • Har minst 3 års erfarenhet som Agile Coach, Agile Team Coach, Scrum Master eller motsvarande
  • Är certifierad inom SAFe, Lean, ICAgile och motsvarande
  • Har ett agilt mindset och kan tillämpa, anpassa och frångå teoretiska metoder vid behov
  • Kommunicerar tydligt och väl, muntligt och skriftligt, på svenska och engelska
  • Har förmågan förklara och förmedla idéer och lösningar på ett pedagogiskt vis brinner för att utmana och att skapa driv och engagemang hos andra
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Stockholm (CGI Huvudkontor, Vasagatan 16). Resor och placering kan variera beroende på uppdrag. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Är du den vi söker?:

För att trivas på CGI behöver du vara självgående, öppen, nyfiken och inspireras av att många saker händer samtidigt. Du är lösningsorienterad, bra på att samarbeta, tar ansvar och ser det som självklart att alltid leverera högsta kvalitet. Du är välorganiserad och har ett driv för att bidra till att skapa nya affärer och projekt, men också en förmåga att vidareutveckla befintliga.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi vill att du ska trivas i vårt team och bidra till vår gemenskap och framgång. Vi söker en resultatinriktad och energisk person som jobbar bra i grupp, har en proaktiv och positiv grundinställning. Vi tror att du är social, gillar människor och har en "klart-vi-kan" attityd. Dessutom räknar vi med att du stöttar dina kollegor och vår verksamhet, har en öppen attityd och kör med rak kommunikation. Slutligen ser vi att du alltid utmanar dig själv och resten av gänget. Vi tror verkligen på professionell och personlig utveckling både genom arbete och utbildning.

Vill du veta mer?
Kontakta Klara Höjenberg, Director för Insurance Agilist Team: klara.hojenberg@cgi.com, 072-568 29 21.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2020-01-12.

Anslut dig till oss och bli del av vår framgång!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 jan 2020 (34 dagar kvar)