Projektör säkerhetssystem - Stockholm eller Enköping

Projektör säkerhetssystem - Stockholm eller Enköping

Vill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar?

Som projektör hos Certego utför du projektering och konstruktioner gällande säkerhetsanläggningar såsom brandlarm, inbrottslarm, utrymningslarm, passersystem samt kameraövervakning. Det handlar om att genomföra ett så effektivt och affärsmässigt arbete som möjligt så att det blir både bra ekonomi i projekten och hög nivå av kundnöjdhet. Du kommer att ingå i avdelningen som jobbar med våra nationella ramavtalskunder. Vi vill verkligen ta vara på din kompetens och förhoppningsvis vilja att även arbeta med förbättringar och utvecklingsfrågor. Din arbetsplats blir i gemytlig och familjär miljö bland kompetenta kollegor, antingen på filialen i Stockholm (Västberga) eller Enköping.

Din bakgrund/Kvalifikationer
Vitror att du har ett brinnande intresse för säkerhetsprodukter, flera års erfarenhet från en liknande tjänst samt en hunger efter nya utmaningar. Har du kunskaper i entreprenadjuridik och övriga branschregler så är det extra meriterande. Du behöver också körkort, svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister (obligatorisk vandelskontroll, utförs av CERTEGO efter en eventuell anställningsintervju). Som person är det viktigt att du är resultatfokuserad och produktiv framför allt, men också att du är en flexibel, glad och positiv person som har en naturlig vilja att leverera bra service till kollegor och kunder samt bidra med en positiv stämning på arbetsplatsen. Vi utgår ifrån att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

CERTEGO har som målsättning att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Kollektivavtal finns med Swemek/Unionen.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult
Exelect AB. Ansökningar behandlas löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Har du frågor så är du välkommen att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03.
Mer info
Telefon 08-580 88 491
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.certego.se
Sista ansökningsdag 26 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder. Mer information om företaget finns på www.certego.se