Lagspelare med social fingertoppskänsla

Lagspelare med social fingertoppskänsla

Vi söker dig som går igång på snabb utveckling och som vill vara en del av vårt bolagsbygge när vi går till börsen 2025. Vi erbjuder en spännande bransch med goda möjligheter att snabbt göra karriär.

Du har social kompetens och kan hantera båda sidorna av en dialog - en duktig talare som även behärskar konsten att lyssna. Du är en målmedveten person som vill lära dig allt om kommunikationsteknik, marknadsföring och försäljning. Genom kontinuerliga utbildningar bygger vi tillsammans grunden för din framtid.

Försäljning är en sport- för att bli riktigt bra behöver man satsa seriöst och är du beredd att göra det med oss kommer vi att göra allt för att du ska kunna bli en av mediebranschens främsta säljare.

Vi är ca 30 pers som sitter i ett nyrenoverat kontor på Gärdet i Stockholm. Vi älskar utsikten över fältet och hur närmiljön hjälper oss att vara fysiskt aktiva till vardags!

Om tjänsten

Att arbeta som säljare på CAPE Media innebär att du kontaktar kunder och erbjuder dem att annonsera i några av Sveriges starkaste mediekanaler varav vi själva också äger ett par. Du förser kunden med annonslösningar som passar kundens behov. Vi ser gärna att du vill arbeta långsiktigt med oss och utvecklas tillsammans med vårt team av duktiga säljare och ledare.

Jobbet innebär att du främst tar kontakt med befintliga och nya annonsörer och säljer in annonslösningar. En del kundmöten kan förekomma beroende på kund/projekt.

Eftersom vi arbetar med några av Sverige största mediekanaler så finns inga begränsningar hur stora företag du får bearbeta.

Vi har under 2021 sjösatt ett stort arbete kring vår organisation och en strategi framåt som vi fortfarande jobbar för att implementera fullt ut. Vi söker en person som kan bli en viktig pusselbit i det bygget och som bidrar med insikter och nya perspektiv.

Vi söker dig som
  • Älskar utmaningar och är streetsmart- Du fattar snabbt och är lösningsorienterad, på så sätt är du en tillgång för våra kunder.
  • Är tävlingsinriktad och målmedveten- Vi strävar hela tiden efter att bli lite bättre i hela organisationen så ja, det kommer att göra att du trivs bättre.
  • Är stresstålig och klarar tempoväxlingar- Arbetet kräver ibland hårda deadlines och då måste vi alla lägga in en extra växel
  • Behärskar att uttrycka dig mycket bra både i tal och skrift på svenska- Eftersom vi gör våra affärer på svenska och vi jobbar med täta rapporteringar till våra uppdragsgivare
  • Är ödmjuk men har höga ambitioner- Du måste drivas att vilja vidare, men inte på bekostnad av någon annan, laget är viktigare än jaget
Vi erbjuder dig
  • Ett omväxlande jobb i en spännande bransch på ett bolag som är mitt i en förändringsresa
  • Tydlig lönemodell och fina förmåner som tex Sveriges bästa kollegor
  • Coachning & stöttning med en individuellt styrd plan så att du kan utvecklas på bästa möjliga sätt
  • En långsiktig arbetsgivare och en tydlig karriärstege
Vi uppmuntrar medarbetare att avancera inom bolaget och axla nya roller som leder till större ansvarsområden med ännu bättre förmåner.

Heltidstjänst (Arbetstid 8.30-17.00)

Jobbtyp: Heltid

Lön: Ingångslön med grundlön + provision. Efter (senast) ett år kliver du upp till Steg 2 i karriärstegen och höjer både grundlön och provision.
Mer info
Kontaktperson Cape Media AB
Telefon 08 441 56 80
Email Mejla Cape Media AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 nov 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CAPE Media är ett mediebolag som jobbar med uppdragsförsäljning, medieproduktion och affärsutveckling. Vi hjälper annonsköpare i Sverige att göra bra medieval som de själva förstår och kan motivera med svaret på varför det är ett bra val. Vi hjälper våra kunder att växa och drivs av en vision som bygger på att göra våra kunder så pass nöjda och övertygade i sin kontakt med oss att de köper aktier i bolaget när vi går till börsen 2025.