Fullstackutvecklare till C.A.G!

Fullstackutvecklare till C.A.G!

C.A.G Contactor passar både dig som redan är specialist eller dig som vill bli specialist! Vi erbjuder spetskompetens inom Java, Frontend, Backend, Fullstack, Test och Testautomatisering och har ett engagemang för den senaste tekniken. Våra konsulter strävar ständigt efter att utvecklas och höja sin kompetens. Här satsar vi stenhårt på kompetensutveckling och ser till att du som konsult hela tiden får ta del av ny kunskap och spännande utmaningar inom ditt specialistområde. Vi är idag drygt 50 medarbetare i ett nischat bolag som ingår i C.A.G Group. Detta gör att vi kan erbjuda det lilla bolagets korta beslutsvägar och familjära känsla, med den stora kunskapsintensiva organisationen i ryggen. Långsiktiga relationer med våra kunder är vanligt förekommande hos oss då vi är måna om ett gott samarbete och leverera rätt specialist till rätt uppdrag. Här sker inga slentrianmässiga förlängningar av uppdrag och vi lämnar aldrig kund eller konsult i sticket.

Som specialist hos oss erbjuder vi dig kompetensutveckling på riktigt! Här får du verkligen möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor som gillar sina specialistområden. Vi lägger mycket tid, kraft och pengar på att utvecklas tillsammans, något som vi vet uppskattas. Vi trivs ihop och uppskattar varandra och gör mycket roliga aktiviteter tillsammans. Det går snabbt att som nyanställd bli en del av vårt gäng och hänga med på utlandskonferenser, kompetensträffar, idrottsevenemang, AW’s och annat skoj. En av fördelarna med att arbeta hos oss är att vi erbjuder våra konsulter ett väldigt förmånligt och flexibelt lönesystem där du som konsult i hög grad kan påverka din lön och arbetsinsats efter din egen livssituation. Work-life balance som det borde vara!

Vi söker just nu efter en duktig Fullstackutvecklare som vill bli en del av vårt gäng och ta sig an intressanta uppdrag. Är du vår nya kollega?
 • Du är en duktig javautvecklare med bra koll på JDK8+ inklusive lambdas och andra funktionella koncept
 • Har bra koll på JEE-ramverken Spring, Hibernate, JPA, JTA & EJB
 • Har bra koll på Microservices och gärna Springboot
 • Arbetar obehindrat med Single-Page Application och MVC/MVVM-ramverk som React och Angular
 • Känner JavaScript utan och innan, men jobbar troligtvis redan i ES6 och/eller TypeScript
 • Förstår såklart hur HTTP används i webbapplikationer och har erfarenhet av lösningar med RESTful Web Services
 • Har bra koll på databaser både relationsdatabaser med SQL samt gärna NoSQL
Bonuspoäng för:
 • Erfarenhet av Containrar med t.ex Kubernetes, Docker
 • Erfarenhet av molnlösningar i AWS, Azure eller Google Cloud
 • Varit med och utvecklat i projekt/produkter som följt principerna för Continuous Delivery/Continuous Integration och koll på CD/CI-relaterade verktyg
 • Vana av att jobba agilt
 • Vana av testdriven utveckling och BDD
Det absolut viktigaste är att du är en duktig utvecklare och drivs av att arbeta konsultmässigt och nära kunder. Du bör dessutom vara en god kommunikatör som kan utrycka dig utmärkt i text och tal på både svenska och engelska med mer än 4 års relevant arbetslivserfarenhet.

I den här rekryteringen samarbetar C.A.G Contactor med Barona. Det här är en heltids- och tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Vi kan inte ta emot ansökningar på e-mail (GDPR) men tveka inte att höra av dig med frågor till nicolas.westrup@barona.se. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (6 dagar kvar)