Clas Fixare ─ Hemfixare

Clas Fixare ─ Hemfixare

Efter 100 år gör nu Clas Ohlson sig redo för 100 år till genom att erbjuda fixartjänster i hemmet i samarbete med Pegital AB - Clas Fixare. Clas Fixare vill förenkla vardagen för människor genom att erbjuda tjänster med enklare hemmafixande för alla typer av hem. Det kan vara allt från rådgivning och guidning, till hjälp med lättare arbeten som kunden tänkt göra själv men kanske inte haft tid till, klarar av eller har verktyg för att göra själv. Saker som snabbt kan fixas blir liggande. Med hjälp av en app kan kunden boka tjänster online inom el, VVS, snickeri, måleri eller annat hemmafix. Praktisk problemlösning i hemmet med extra god service!

Vill du bli en del av ett nytt och framgångsrikt team som hjälper människor i deras vardag? Till Clas Fixare letar vi nu efter en lösningsorienterad hemfixare!

Vad ska du göra?

Du kommer initialt att utgå från en Clas Ohlsonbutik, där du rådgör kring och demonstrerar hemfixartjänster. Du är lyhörd för kundernas behov och har i uppgift att finna konstruktiva, kostnadseffektiva lösningar för kundens problem. Det genom att erbjuda Clas Ohlsons produkter och sälja hemfixartjänster som du själv sedan utför. Gradvis kommer du arbeta allt mindre i butik och mer ute hos kund.

Det innebär att du är Clas Ohlsons kunder behjälplig med uppgifter som att byta ut lampor, laga staket, sätta upp hyllor, komplettera lister, skruva ihop möbler, installera robotgräsklippare, montera upp en TV, utföra enklare trädgårdssysslor eller installera en router. Det kommer att vara ett varierande och roligt jobb med mycket kundkontakt. Du kommer till en början att jobba i något/några av följande geografiska områden: Norra Stockholm (Sollentuna/Danderyd/Täby) Västra Stockholm (Bromma/Solna/Sundbyberg) Stockholms Innerstad, Södra Stockholm (Farsta/Nacka) Det kan också tillkomma andra till ovanstående närliggande områden.

Vad erbjuder vi dig?
 • Ett roligt och varierande arbete
 • Härliga och proffsiga kollegor som du kan lära dig nya saker av
 • Arbete i ett nystartat företag inom en koncern med stor erfarenhet av tjänster i hemmet
 • Möjligheten att jobba i ett modernt företag med digitaliserade processer
 • Anställning i ett företag som vill bygga branschens bästa serviceföretag
 • Arbete för en kund med ett starkt varumärke
 • En gedigen praktik/introduktion hos Clas Ohlson i deras uppförandekod, produktsortiment, supportfunktion etc.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med början i mitten av mars 2019.
Du anställs av C/O P men utför tjänster för Clas Ohlsons kunder.

Vem är du?

Du är bra på att "ta folk" och trivs utmärkt med att hjälpa privatpersoner med olika enklare hemmafixartjänster. Du trivs också i rådgivande situationer där du får dela med dig av din kunskap inom fixande till kunder som vill göra arbetet själv. Du är lyhörd för kundens behov och tar tillfällen att komma med förslag på lösningar. Lösningar som du själv erbjuder dig att hjälpa kunden att genomföra i dennes hem.

Du kan jobba självständigt och lägger stor vikt vid att uppträda både korrekt och samtidigt ge extra god service, exempelvis genom att städa efter dig och fråga om det är något mer kunden önskar hjälp med när du är på plats samt ger rekommendationer på andra fixartjänster. För dig är det också viktigt att komma i tid och vara effektiv.

Det är viktigt att du känner igen dig i följande:
 • Du har praktisk erfarenhet som hemmafixare/hantverkare/fastighetsskötare
 • Vana att arbeta hos privatkunder och/eller erfarenhet från servicebranschen
 • Du är väl bekant med att finna smarta lösningar på praktiska problem
 • Det är meriterande om du har gymnasieutbildning eller motsvarande inom El- och Energiprogrammet, Bygg- och Anläggningsprogrammet eller Hantverksprogrammet
 • Du har god IT-vana
 • Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Du har ett B-körkort
Känner du igen dig? Skicka in dig ansökan nedan. Vi vill gärna hitta vår nya medarbetare så fort som möjligt så vi intervjuar löpande men skicka in din ansökan senast den 15 januari. Hör mer än gärna av dig om du har frågor till jobb@careofp.se senast den 7 januari eller ring vår HR manager Cecilia Andreewitch på 0720-703043.

Genom att ansöka samtycker jag till att C/O P AB får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Med din hjälp kan vi starta ett nytt bolag och hjälpa folk med deras vardagsfixande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb (21 dagar kvar)
Visa var