Snickare sökes

Snickare sökes

Om oss

CM Construction är ett byggföretag som grundades 2014 med ca 30 anställda. Vår vision är att kunna erbjuda högkvalitativa bygg- och renoveringsprojekt där vi ständigt arbetar med att utmana normer, tänka annorlunda och hitta nya sätt att arbeta på. Företaget har stor och bred erfarenhet inom om-, ut-, till- och nybyggnationer av hus, totalrenoveringar av bostäder samt kök- och badrumsrenoveringar.

Arbetsbeskrivning

Företaget expanderar och efterfrågan är större än vår nuvarande kapacitet och vi behöver därmed anställa fler snickare till vårt starka team. Vi söker dig som är snickare och med ett stort driv och engagemang.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo och god sammanhållning. Du kommer ingå i ett starkt team av yrkesstolta hantverkare med hög byggteknisk kompetens. Hos oss blir du en viktig medarbetare med en bred och varierande roll. Som snickare kommer du att arbeta efter ritningar samt arbeta med allt ifrån badrumsrenoveringar, totalrenoveringar till nybyggnationer och tillbyggnationer av hus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är van att ta ansvar för ditt arbete samt trivs med variation av projekt. Vi ser gärna att du arbetat ett par år i branschen och är självgående då du kommer arbeta självständigt och behöva ta egna initiativ. Det är viktigt att du drivs att vara delaktig i projekt och kan arbeta i team. Det är av stor vikt att du är professionell i ditt bemötande samt har att serviceinriktat arbetssätt.

Vi erbjuder

· Friskvård.

· Företagshälsovård.

· God företagskultur.

Kvalifikationer

· Snickare, minst 5 års erfarenhet.

· Kunna läsa ritningar.

· Vara självgående.

· Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

· B-körkort.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Omfattning: 100%.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till info@cmconstruction.se.

Vi kommer gå igenom ansökningar löpande och anställning kan komma att ske under rekrytering. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Kontakt

Michel Sourgounis, Ägare

070 883 67 36
Mer info
Kontaktperson Michel Sourgounis
Telefon 0708836736
Email Mejla Michel Sourgounis
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.cmconstruction.se/
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (32 dagar kvar)