Kontorsansvarig/Ekonomiassistent sökes till spännande miljöteknikbolag i Solna

Kontorsansvarig/Ekonomiassistent sökes till spännande miljöteknikbolag i Solna

Är du en person som trivs med att hålla ordning och reda? Har du erfarenhet av kontorsansvar samt grundläggande bokföring och ekonomiuppgifter? Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Rollen hos vår kund är mycket bred och du kommer bland annat att ansvara över det praktiska på kontoret, fakturahantering, viss bokföring, post, inköp, logistik vid företagsevenemang samt dokumentation. Du har inga problem med att ta dig an uppgifter samt hjälpa till där det behövs med en JA attityd! Då företaget befinner sig i en expansiv fas, får du vara med att utveckla genom att effektivisera och dokumentera interna rutiner. Tjänsten är till en början på 75%, 5 dagar i veckan, med möjlighet till 100% i framöver. En otroligt rolig chans för dig som vill lära dig mycket och arbeta brett i ett spännande bolag.

Din profil

För att passa in hos C-Green är du som person mycket flexibel och tar dig an ett brett spektrum av olika uppgifter. Ordning och reda är något du uppskattar hos dig själv och du har en positiv inställning. Denna tjänst passar dig som vill växa i ett företag med goda chanser att ta mer ansvar för ekonomi på sikt. På C-Green är de en liten personalstyrka där man arbetar nära varandra. Hänsyn, teamanda och ett glatt humör är något de värdesätter hos sina anställda.
Skallkrav:
  • Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Utbildning inom Ekonomi- Högskola, YH eller gymnasiekompetens
  • Viss arbetslivserfarenhet inom ekonomi och bokföring
  • Välbekant med MS Office
Det är meriterande att ha erfarenhet av ERP system.

Villkor

Arbetsort: Solna
Start: Omgående eller enligt ök
Mer info
Kontaktperson Camilla Lindström
Telefon 0723016681
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund C-Green är ett ungt och växande miljöteknikbolag med 10 anställda i Solna. Med nyuppfunnen teknik erbjuder de ett uthålligt och klimatsmart sätt att omvandla slam från vattenrening till nyttigt biobränsle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.