Demohallansvarig industrimaskiner

Demohallansvarig industrimaskiner

Dina arbetsuppgifter

Som Demohallansvarig hos Bystronic så har du ansvar för den demohall som finns på huvudkontoret i Rosersberg. I hallen finns de senaste maskinerna på marknaden för laserskärning samt bockning av plåt. Ditt ansvar är att se till att maskinerna är presenterade på bästa sätt och att allt är funktionellt. Du är också ansvarig för demonstration av maskinerna till kunderna som besöker hallen, alltså ett viktigt säljstöd för våra fältsäljare. Du kommer att förbereda och genomföra tester på applikationsdelar tillsammans med kunder, i hallen eller ute på fält. Du kommer även att hålla utbildningar för kunderna, både i hallen och ute i kundernas verksamhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För att lyckas i denna tjänst så tror vi att du tidigare har arbetat med liknande maskiner och även med försäljning alternativt teknisk support. Du behöver vara tekniskt lagd samtidigt som du är van vid att arbeta med kunder och försäljning eller support. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och förändringsbenägen. Du är trygg och van att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. God förmåga att utrycka sig i tal och skrift och duktig på att skapa och utveckla kundrelationer är en självklarhet för dig. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utveckla och förbättra rutiner och processer.

Flytande svenska och engelska är ett krav, kan du även andra skandinaviska språk så är det positivt.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Bystronic Scandinavia AB och tillträde sker efter överenskommelse. Välkommen att söka tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval. Du söker tjänsten på www.wikan.se

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Erik Samuelsson, 08-540 827 41

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 22 aug 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bystronic är en av världens ledande leverantörer av lösningar för plåtbearbetning. Vi erbjuder ett heltäckande program av högteknologiska maskiner och system, vilka möjliggör de bästa förutsättningarna för en effektiv och lönsam produktion. Bystronic står för tillförlitlighet, hög prestanda, innovationer, kostnadseffektivitet samt användarvänligt handhavande. Vår position på marknaden har uppnåtts genom en kontinuerlig satsning på ett brett och kvalitativt sortiment kombinerat med ett nära samarbete och partnerskap med våra kunder inom industrin. Bland våra kunder märks allt ifrån lokala underleverantörer till världsomspännande industrikoncerner.

Bystronic är specialiserade på CNC laser- och vattenskärmaskiner samt kantpressar. Läs mer på www.bystronic.se