Resemontörer/ Snickare

Resemontörer/ Snickare

Vi söker drivna resemontörer/ snickare

Byggteknik i Bromma AB utför byggnationer och installationer av utrustning främst åt Banker, värdebolag och dagligvaruhandeln.

Arbetet som resemontör är mycket omväxlande, din uppgift blir att på plats hos kunden utföra ombyggnationer och anpassningar och därefter installera utrustningen.

Att arbeta på Byggteknik kräver en flexibel livssituation då vi utför entreprenader i hela Sverige, arbetet förutsätter att du stundtals kommer vara på resande fot Mån-fre men man utgår alltid från kontoret i Spånga. I gengäld får du ett fritt arbete, där du ansvarar för kvaliteten i det arbete du utför.

Som person är du händig, praktisk och har gärna en bakgrund som tex snickare eller annat hantverk, och kan lösa oförutsedda situationer som uppstår på egen hand med de förutsättningar som finns. Dina personliga egenskaper visar att du är driven, positiv och serviceinriktad.

¤ B-körkort är ett krav

¤ Svenska flytande i både tal & skrift.

Vi gör löpande urval och genomför intervjuer, så vi ser gärna att du söker tjänsten omgående. Tjänsten kommer tillsättas tidigast i September.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att maila till info@byggteknikibromma.se
Mer info
Email Mejla Byggteknik i Bromma AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 aug 2021 (30 dagar kvar)