Webbredaktör E-commerce till Byggmax i Stockholm

Webbredaktör E-commerce till Byggmax i Stockholm

Är du en vass webbredaktör som vill skapa engagerat innehåll med fokus på Byggmax produkter? Bli en del av vårt e-handelsteam!

Byggmax e-handel ökar och vi står inför en spännande framtid med många stora satsningar på att göra vår digitala butik ännu mer tilltalande! Här blir du en del av ett sammansvetsat team om tre andra webbredaktörer som alla jobbar mot samma mål - att optimera våra sajter och produkter för att driva vår digitala närvaro framåt!

Sök jobbet idag så lovar vi den en vardag med variation, yrkesmässig utmaning och samarbete!

Vi erbjuder dig
  • En snabbrörlig organisation med korta beslutsled som ger stort eget ansvar
  • Tillsammans med andra webbredaktörer ansvara för ett område med stor potential och möjlighet att optimera och driva Byggmax digitala närvaro
  • Ha kul på jobbet varje dag på ett värderingsstyrt bolag
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Fokus i rollen kommer att vara att vårda våra sajter och skapa kundengagemang. Här kommer du bland annat att:
  • Driva processer och bygga struktur för våra produkter och kategorier i PIM-systemet inRiver.
  • Driva, utveckla och skapa content för produkter samt optimera detta över tid
  • Automatisera och effektivisera våra processer överlag men framförallt med fokus på våra produktflöden
  • Driva och följa upp satta KPI:er
  • Optimera sökbarheten (SEO) och se över så att innehållet är baserat utifrån Byggmax kommunikationsstrategi
  • Ha ett helhetstänk kring hur vi vill förmedla våra produkter och kategorier så att det snabbt når våra kunder
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Här blir du en del av Byggmaxgruppens e-handelsteam på ca 14 personer som idag ansvarar för Byggmax hemsidor i tre nordiska länder. Du kommer framförallt att jobba nära andra webbredaktörer och inköp men även ha nära dialog med den digitala marknadsavdelningen och marknadsavdelningen.

Byggmax sitter i Solna nära Västra skogens T-bana.

Mer om dig

Här kommer du trivas om du gillar att vara en central punkt med många kontaktytor. På Byggmax går det snabbt från idé till agerande och här ges alla ansvar från dag ett varför vi gärna ser en person som frodas i denna typ av kultur. Här förväntas du ta initiativ och komma med idéer. Att du även gillar att jobba mot uppsatta mål och har ett holistiskt tänk ser vi som en självklarhet.

Här kommer du att få ta stort eget ansvar för sajterna i stort men med fokus på våra produkter. Vi jobbar i PIM-systemet inRiver så det är ett stort plus om du har erfarenhet av det. Det är viktigt att du har erfarenhet av att jobba i inköpstunga organisationer med många komplexa produkter och kategoriträd.

Vi söker dig som har ett kommersiellt tänk, är lösningsfokuserad och hela tiden tänker hur vi kan optimera saker. Du har en bakgrund inom liknande jobb, troligtvis är du webbredaktör idag där det finns ett stort fokus på produkter samt har erfarenhet av e-handel.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sandra Peiper
Telefon 0709-563946
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 9 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se