HR Generalist

HR Generalist

Till vårt servicekontor i Solna söker vi dig - utvecklingsinriktade, engagerande och drivande HR generalist, med en bred kompetens.

Du kommer att arbeta tillsammans ett kombinerat HR- och Löneteam på nio personer, där arbetet präglas av ansvar, positiv attityd, respekt, engagemang, glädje och att vi alltid ger 100 %.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som HR Generalist är du ett stöd för våra medarbetare och ledare inom hela HR processen - från pre-boarding till exit - men där ditt största fokus kommer att vara arbetsrättslig rådgivning, fackliga förhandlingar och rekrytering.

Du kommer även att få hålla i utbildningar inom HR relaterade frågor, driva och följa upp vår medarbetarundersökning, samt vara med i olika utvecklande HR projekt.

Din huvudsakliga arbetsplats kommer att vara på vårt huvudkontor i Solna, men självklart ingår det resor i tjänsten.

För att lyckas i denna roll behöver du ha flera års erfarenhet från en bred HR-roll, gärna i större företag och är van vid hög förändringstakt där du tar stort eget ansvar.

Du är trygg inom arbetsrätt och van vid fackliga förhandlingar och självklart är det en fördel om du har erfarenhet från detaljhandeln.

I grunden har du en akademisk utbildning inom HR eller annan relevant utbildning inom området.

Dina utmärkande personliga egenskaper är att du är positiv, engagerad och har förmågan att arbeta strukturerat och effektivt. Som HR Generalist hos oss är du konsultativ och trygg i dig själv. Du gillar att ta ansvar och att arbeta proaktivt.

Hos oss har vi en miljö med stor förändringstakt, som andas prestigelöshet med högt i tak, där vi alltid har nära till skratt.

Sista ansökningsdag är den 2 juni, men rekryteringsprocessen kommer att ske löpande - så snickra ihop din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Pethra Bodotter
Email Mejla Pethra Bodotter
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggmax vill att alla hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga sina byggprojekt. Alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill renovera inne, ute eller i trädgården. På Byggmax strävar vi allesammans mot samma mål - att se till att hemmasnickarna får den möjligheten.

Byggmax har hundratals butiker och en exploderande e-handel. Ända sedan starten 1993 har affärsidén varit att vara det bästa och billigaste alternativet för både hemmasnickare och proffs som vill ha byggmaterial av bra kvalitet. Från att ha varit en ettrig uppstickare har Byggmax expanderat i både Sverige, Norge och Finland och är nu en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagsskultur har gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. I Byggmax Group ingår även Buildor och Skånska Byggvaror.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare!