Driven Ekonomi- och Redovisningsassistent till Byggmax

Driven Ekonomi- och Redovisningsassistent till Byggmax

Hur skulle det vara om nästa steg i karriären innebar att arbeta på butikskedjan Byggmax ekonomiavdelning med bokföring och leverantörsreskontra för Sverige, Norge och Finland? Att påverka och effektivisera arbetssättet för hantering av bolagets omkostnadsflöde och bokslut? Då är kanske Byggmax din nästa arbetsplats.

Här kommer du få att möjligheten att arbeta tillsammans med engagerade kollegor, där vi alla är duktiga på att ta eget ansvar samtidigt som vi har en stor laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Kontering och utskick av fakturor för attest
 • Utläggsredovisning
 • Anläggningsredovisning
 • Viss kundfakturering
 • Registrering nya leverantörer
 • Periodisering av kostnader
 • Bokslutsreserveringar
 • Bokslutsavstämningar
 • Tillsammans med gruppen utveckla rutiner och arbetssätt
 • Kontakt med leverantörer
 • Ge service till medarbetare i attestflödet
 • Mail och telefon
Vi söker dig som har några års erfarenhet av bokföring och reskontra, gärna från en ekonomiavdelning som hanterar stora flöden. Att du har arbetat i ett större affärssystem ser vi som en självklarhet. Har du även erfarenhet från retailföretag, ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du i grunden har en utbildning inom ekonomi- och redovisning men vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter.

För att trivas hos oss behöver du ha en positiv inställning, vara engagerad och samtidigt kunna arbeta strukturerat och effektivt. Du behöver också kunna arbeta i en prestigelös miljö med stor förändringstakt. Du gillar att ta ansvar och visa resultat genom ett proaktivt tänkande.

Rekryteringsprocessen håller på för fullt och intervjuer kommer att hållas löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Annika Rodensjö
Email Mejla Annika Rodensjö
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggmax önskan är att hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga de byggprojekt de drömmer om. Vi vill att alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill förbättra sina hemmiljöer inomhus, utomhus eller i trädgården. Alla som arbetar på Byggmax strävar efter samma mål - att se till att dessa hemmasnickare får både råd och möjlighet till det.

Byggmax Group är en koncern som utöver Byggmax består av Skånska Byggvaror och Buildor. Idag finns totalt nästan 150 fysiska butiker och en exploderande e-handel. Ända från starten 1993 har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när hobbysnickare och proffs ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare!