Byggmax söker nu en HR-partner till Stockholm

Byggmax söker nu en HR-partner till Stockholm

HR People Partner (HRPP/HRBP) till Byggmax Stockholm med fokus på kultur och värderingsarbete

Har du erfarenhet sedan tidigare som HR Business partner och brinner för kulturfrågor och medarbetarnöjdhet? Lockar det dig att komma till ett bolag som ser kultur, värderingar och mångfald som en viktig del i företagets grundpelare? Vill du tillhöra ett bolag där det finns många utvecklingsmöjligheter och där medarbetarna känner stor arbetsglädje? Då är denna roll som HRPP på Byggmax något för dig!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer aktivt att utveckla organisationen, ledar- och medarbetarskapet samt kulturen för att göra Byggmax medarbetare och deras kompetens, engagemang, samt ansvar till den viktigaste framgångsfaktorn för att nå affärsmässiga mål.

Detta är en direktrekrytering med start så snart rätt person kan vara på plats. Byggmax tillämpar 6 månaders provanställning. Du kommer att tillhöra ett engagerat HR-team som består av 5 personer inklusive HR chefen som du rapporterar till. Du kommer att arbeta på kontoret med möjligheten till arbete på distans.

Dina arbetsuppgifter
  • Kultur och värderingsarbete
  • Utveckla Byggmax ledarskapsutbildning
  • Internkommunikation
  • Employer branding
  • Agera ambassadör internt och externt för organisationen och dess kultur
  • Delta i integrationsarbetet av nyförvärvade mindre bolag när det kommer till kultur och värderingsfrågor
  • Delaktig i ett HR team med diverse uppgifter och projekt
  • Resor inom Sverige, Norge, Finland, Danmark kommer att förekomma
Värt att veta

Byggmax är ett bolag som präglas av förändring och högt tempo. Kollegorna är otroligt hjälpsamma och har en prestigelös inställning till arbetsuppgifterna. Hos oss är det man gör och den man är som är det viktiga.
Du kommer att sitta i ljusa, fina lokaler beläget i Västra skogen, 300 m från tunnelbanan. Gratis parkeringsplatser finns att tillgå.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som HR People person på Byggmax har du tidigare framgångsrikt arbetat med ledarskap, kultur och värderingar. Vi söker dig med en akademisk utbildning inom personal, arbetsvetenskap, beteendevetenskap eller liknande och som har en gedigen erfarenhet från en liknande HRBP-roll och brinner för företagskultur och utveckling av medarbetare. Du är en person som tycker om att implementera och skapa nya processer och har lätt för att få med dig dina kollegor på tåget. Du har kanske tidigare varit delaktig vid integreringar av nya förvärv och förstår kulturförändringsfrågor.

Som person har du ett starkt eget driv, är reflekterande, proaktiv, relationsskapande och lyhörd. Du är van vid att arbeta med flera parallella projekt och du är bra på att bygga och vårda relationer. Vidare trivs du med att samverka med andra för att nå gemensamma resultat. Vi ser gärna att du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift då du i denna rollen ytterst arbetar med kommunikation. Du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Åsa Dominicus
Telefon 0701435906
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 27 juli 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/