Erfaren Ekonomiassistent till Byggmax!

Erfaren Ekonomiassistent till Byggmax!

Vill du jobba som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra hos Byggmax AB?

Nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent i en varierande roll inom leverantörsreskontra hos Byggmax i Stockholm. Har du goda kunskaper inom ekonomi och är van att arbeta självständigt? Då är det dig vi söker!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Byggmax har kul på jobbet och alla medarbetare är en viktig del i deras gemensamma utveckling av avdelningen. De sätter stort värde i att samarbeta och lösa vardagliga utmaningar tillsammans.

Kompetensbreddning inom avdelningen gynnar den egna utvecklingen genom möjlighet till olika typer av arbetsuppgifter inom området för ekonomi.

Dina arbetsuppgifter
  • Hantera leverantörsreskontra innefattande fakturahantering, kontering, betalningar, avstämningar etc.
  • Förbättring av rutiner och processer
  • Stötta upp teamet med redovisning samt sköta bokslut
  • Stötta verksamheten i övriga kontorsrelaterade uppgifter
Värt att veta

Tjänsten utgår från Byggmax huvudkontor i Solna, där tjänsten är heltid och du arbetar 40 timmar i veckan. Det finns även möjlighet att arbeta remote två dagar under veckan. Uppdraget är en direktrekrytering hos Byggmax och tjänsten startar när rätt person kan vara på plats men gärna så snart som möjligt.

Våra förväntningar

För uppdraget som ekonomiassistent söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom ekonomi där du har arbetat med leverantörsreskontra, redovisning samt bokslut tidigare. Har du erfarenhet av att arbeta i IFS ekonomisystem är det meriterande men inget krav.

Som person är du självgående då rollen innebär att du behöver ta ansvar för både dina egna och gemensamma uppgifter. Du har en prestigelöshet och ser positivt på att stötta upp där det behövs. Du gillar att hålla ordning och reda samt att du har god kommunikationsförmåga.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Malin Meyer
Telefon 073 434 64 56
Email Mejla Malin Meyer
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/