Ekonomiansvarig till Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB samt Fasticon AB, Stockholm

Ekonomiansvarig till Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB samt Fasticon AB, Stockholm

Är du intresserad av att arbeta som ekonomiansvarig med självständigt ansvar för några bolag inom koncernen? I rollen som ekonomiansvarig kommer du dels att arbeta med bolagen inom Byggmästarens investeringsverksamhet och dels med bolag inom Fasticonkoncernen som är verksamma inom strategisk kompetensförsörjning med stödtjänster och koncept inom rekrytering och interimslösningar. Du kommer att rapportera till vår CFO och din arbetsplats är placerad centralt i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomiansvarig
 • Redovisning, bokföring, avstämningar och rapportering
 • Månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Budget och prognosarbete
 • Moms och skatt
 • Hantera loggböcker och fullmakter
 • Upprätta presentationer, och arbeta med delårsrapporter
 • Fortsätta arbetet med att kontinuerligt förfina rutiner och strukturer
 • Kontakt med revisorer
 • Resultatuppföljning
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet med arbete inom redovisning. Vi ser gärna att du är civilekonom alternativt har du genomgått påbyggnadsutbildning inom ekonomi. Du är van att arbeta med hela bokslutsprocessen, du är van att arbeta med legala redovisningsfrågor och övriga regelverk. Vidare har du goda kunskaper i Excel och Officepaketet. Du är bra på att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som ekonomiansvarig är du en person som brinner för ekonomi, siffror, struktur, problemlösning samt ordning och reda. Vi ser att du är bra på att samarbeta och att på ett engagerat sätt komma med input baserat på din erfarenhet och kompetens. Du kan arbeta självständigt och strukturera upp ditt angreppssätt och driva dina processer framåt.

Placeringsort: Stockholm

Byggmästare Ahlström och Fasticon erbjuder

Vi erbjuder dig en stimulerande tjänst där du får ansvara för helheten, och vara en viktig del av vår verksamhet.

Om oss

Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB är ett investeringsbolag, noterad på Nasdaq First North. Vårt övergripande mål är att skapa långsiktiga värden för aktieägare likväl som för samhälle och andra intressenter. Dotterbolaget Fasticon är verksamma inom strategisk kompetensförsörjning med stödtjänster och koncept inom rekrytering och interimslösningar riktade mot främst fastighetsbranschen. För mer information besök www.andersjahlstrom.se/holding samt https://fasticon.se/.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Byggmästare Ahlström med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Erna Stamming på 070-750 22 76. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 15 februari 2019. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Sökord: Financial manager, CFO, Finance manager, Head of Finance, Accounting manager, Chief accountant, Finance Director, Accountant, Auditor, Senior accountant, Financial accountant, Accounting specialist, Group accountant, Financial controller, redovisningsspecialist, redovisningskonsult, senior redovisningsekonom, bolagsekonom, ekonomiansvarig, ekonomichef, redovisningschef, redovisningsansvarig
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag löpande (22 dagar kvar)