Snickare / Stenläggare

Snickare / Stenläggare

Bygg gänget i Stockholm AB söker 4 st självgående snickare/stenläggare.

Vi är ett växande byggföretag i Storstockholm. Vi arbetar med allt från totalentreprenader till mindre snickeriarbeten och stenläggningsarbeten.

Vi söker 4 st självgående snickare/stenläggare för varierade arbetsuppgifter inom bygg. Det är allt från totalentreprenader till mindre snickeriarbeten och stenläggningsarbeten. Med positiv inställning och med en hög arbetsmoral tror vi på ett långt samarbete.

Du ska vara självgående med några års erfarenhet inom bygg, serviceinriktad, noggrann, ansvarstagande, problemlösare samt en lagspelare. Du ska kunna arbeta i lag på både mindre och större projekt, du ska kunna läsa bygg ritningar, ha material- och verktygskännedom.

Anställning:
  • 6 månaders provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Lön: Enligt ök.

Krav:
  • Du talar svenska eller engelska.
  • 5 års erfarenhet inom yrket.
Skicka ditt cv och personliga brev till oss på cv@byggganget.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://byggganget.se
Sista ansökningsdag 2 juli 2021 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett växande byggföretag i Storstockholm. Vi arbetar med allt från totalentreprenader till mindre snickeriarbeten. Vi söker arbetsledandesnickare för varierade arbetsuppgifter inom bygg. Det är allt från totalentreprenader till mindre snickeriarbeten. Med positiv inställning och med en hög arbetsmoral tror vi på ett långt samarbete.