Säljande kund- och medarbetaransvarig till Jobzone Bygg och Anläggning

Säljande kund- och medarbetaransvarig till Jobzone Bygg och Anläggning

Säljande Kund- och medarbetaransvarig till vårt bygg och anläggningskontor i Stockholm.

Vill du få chansen att arbeta som säljande Kund- och medarbetaransvarig (KMA) hos ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag? Nu söker vi på Jobzone dig som vill vara med och driva oss mot nya höjder. Vi vill hitta dig som har höga ambitioner och vill vara med och skapa ditt eget affärsnätverk.

Vi söker dig som är ansvarstagande, målinriktad och arbetar med hög kvalitet!

Bakgrund

Jobzones vision är att vara branschens bästa arbetsgivare. Med den ambitionen kommer man långt, dock innebär det en hel del ansvar. Vi söker efter dig som drivs av att skapa starka relationer och goda arbetsförhållanden för dina medarbetare.

Jobzone Bygg och Anläggning har etablerat sig som en av de stora spelarna inom byggbemanning i Stockholm och nu vill vi ta nästa steg.

Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och detta vill vi vidareutveckla, därför kommer det vara viktigt att du är trygg med nykundsbearbetning.

Om jobbet

Som KMA hos Jobzone får du en spännande möjlighet att vara med i alla led. Detta innebär att du kommer arbeta med hela kedjan från att finna nya kunder, i viss mån rekrytera personal, ligga nära våra kunder och administrera personal. Till din hjälp har du en erfaren rekryterare och en regionchef som har byggt upp verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Nykundsbearbetning för bemannings- och rekryteringstjänster.
 • Merförsäljning till befintliga kunder
 • Annonsering och rekrytering
 • Personalfrågor så som anställning och uppföljning
 • Arbetsmiljöfrågor
 • Vara delaktig i budgetarbete
 • Samordning av personalaktiviteter
VEM SÖKER VI?

Vi söker efter dig som har arbetat med försäljning förut, gärna utav rekryterings- och bemanningstjänster eller med en bakgrund inom sälj i byggbranschen.

Du har god datorvana och har lätt för att hantera ett CRM-system. Har du arbetat i Intelliplan är det meriterande. B-körkort är ett krav. Du arbetar obehindrat med både svenska och engelska i tal och skrift. Du ska vara ansvarstagande och drivande.

Villkor

Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Globen. Fast månadslön samt del i vårt vinstdelningssystem efter provanställning på 6 månader. Känner du att just du skulle kunna bidra till Jobzones framgångar i denna roll? Vill du jobba med ett härligt gäng med stark gemenskap och högt till tak? Tveka inte att söka redan nu då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen till Jobzone!

Jobzone erbjuder dig:
 • Arbete i ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar.
 • Arbete i ett företag vars målsättning är att skapa framgång för individer och organisationer, och vars vision är att vara branschens bästa arbetsgivare!
 • Arbete i en kultur som av våra medarbetare beskrivs som välkomnande och inkluderande.
 • Kollegor med stort engagemang och med höga ambitioner.
 • Arbete hos ett företag som självklart är auktoriserat, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera.
Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 10 feb (25 dagar kvar)