Techlead C#.NET till SEB Financing & Loans Channels i Solna/Arenastaden

Techlead C#.NET till SEB Financing & Loans Channels i Solna/Arenastaden

Inom Financing & Loans Channels arbetar vi med utveckling och förvaltning av bankens handläggarsystem och kundernas själv-service-system i mobilbank och internetbank. Vi söker nu en inspirerande Techlead som vill leda sitt team mot ny container och API baserad arkitektur.

Om jobbet
I rollen som Techlead kommer du att leda ett team inom utveckling och förvaltning av våra handläggningssystem samt våra självservicesystem för företagslån. Hos oss inom F&L Channels står ny modern teknik och arkitektur i fokus och vi är en viktig del i SEBs digitala transformation med för banken högprioriterade initiativ. Vi förvaltar tillsammans befintliga applikationer och bygger nya applikationer och API:er med microservices.

Financing & Loans Channels består av fem scrum-team och affärsnära utvecklingsteam på totalt 35 personer som arbetar med både systemutveckling och test. Vi sitter ihop med affären i vårt gemensamma landskap och har ett nära dagligt samarbete. Här finns ett genuint engagemang och en vilja att skapa de bästa kundupplevelserna.

Vem är du?
Som Techlead tror vi att du har en gedigen utvecklarbakgrund och detta kombinerar du med kunskaper inom CI/CD, SOLID, Microservices och REST API. Du är en naturlig ledare som kan leda utvecklarna och "visa vägen" i allt ifrån vår arkitektoniska förflyttning till best practices och integrationer. Du trivs med många kontaktytor och du har ett stort intresse för den finansiella sektorn. Vi ser att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 9 April 2020. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Inhouse Recruitment Specialist, Alexander Eliasson, 070 462 23 55 eller via mail alexander.eliasson@seb.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)