IT-projektledare till SEB i Stockholm

IT-projektledare till SEB i Stockholm

Är du en erfaren projektledare som har intresse i både teknik och människor? Vill du bidra till att skapa förstklassiga digitala tjänster? Just nu söker vi en erfaren projektledare till vår IT-verksamhet i Stockholm.

Om jobbet
Du kommer att leda projekt av varierande storlek i en komplex miljö, där värdeskapande är ett ledord. Projekten har IT-infrastruktur som gemensam nämnare, men kan exempelvis även innehålla inslag av inköp, kontraktshantering, externa kontakter och applikationsutveckling.

I denna roll kommer du ha stora möjligheter att utveckla dig själv, ditt nätverk, och vara en viktig del av vår förändringsresa. Vi är idag ett team med drivna projektledare, där vi värdesätter såväl professionella som sociala egenskaper.

Vem är du?
Du har en gedigen erfarenhet som projektledare, med flera års erfarenhet av att leda komplexa projekt. Vidare har du en universitetsexamen inom ett tekniskt område, ser ledarskap som en viktig del av projektledning, och är pragmatiskt lagd.

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du kunna kommunicera väl på alla nivåer, med alltifrån duktiga tekniker till seniora chefer. Även förmågan att driva förändring är en viktig framgångsfaktor.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan redan idag, men senaste datum för ansökan är den 20:e januari 2019. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Stefan Dahl, chef ITS Project Management, på mail stefan.dahl@seb.se.

#LI-POST
Mer info