Digital Channel Specialist till SEB i Stockholm

Digital Channel Specialist till SEB i Stockholm

Vill du arbeta med att utveckla nya funktioner, förbättra befintliga tjänster och skapa en kundupplevelse i världsklass för våra företagskunder? Nu söker vi en Digital Channel Specialist som vill vara med och skapa nästa generations digitala bank inom området integration av affärssystem för företagskunder och tjänsteleverantörer.

Om jobbet
Du kommer framförallt att arbeta med att driva och utveckla våra integrationskanaler baserat på filöverföringar, samt utvecklande relationer med affärssystemsleverantörer och andra partners. Du kommer tillsammans med olika intressenter att analysera kundernas behov för att sedan designa och utveckla befintliga och nya digitala lösningar. I arbetsuppgifterna ingår ett nära och agilt samarbete med IT och att ta rollen som produktägare.

Du kommer ingå i ett team som ansvarar för att prioritera våra digitala satsningar för att nå våra strategiska mål. Din roll i utvecklingen är central och du blir en viktig länk mellan IT och affär.

Vem är du?
Du är en lagspelare med god kommunikativ förmåga och eftergymnasial utbildning. Du driver initiativ, fattar beslut och har ett stort intresse för att dela och sprida kunskap. Du drivs av förändring, är innovativ, professionell och engagerad i allt du gör. Ett analytiskt och pragmatiskt synsätt och förståelse för komplexiteten i att driva förändring i en större organisation är viktigt. Vi ser helst att du har erfarenhet av integration inom den finansiella industrin i kombination med digital affärsutveckling och att du har erfarenhet av att arbeta i agila utvecklingsprojekt, gärna som produktägare.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 21 november 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Per-Erik Wellstedt, Head Digital Enablers på telefon 073-074 0038 eller mail Per-Erik.Wellstedt@seb.se.

#LI-POST
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov (5 dagar kvar)