Fältsäljare till Burde Publishing AB

Fältsäljare till Burde Publishing AB

Vi söker nu en utåtriktad, positiv och ambitiös säljare för att besöka bok- & pappershandel, kontorsgrossister samt dagligvaruhandel. Säljdistrikt kommer att vara Stockholm, mellan och norra Sverige.

Ditt ansvar blir att planera, driva och utveckla försäljningsarbetet inom distriktet. Du kommer främst fokusera på försäljning av kalendrar och stationery. Du får eget ansvar att driva försäljningsprocessen i enlighet med de riktlinjer som ges. Din befintliga kundportfölj är väl etablerad och du kommer också arbeta med nykundsförsäljning. Du blir en av våra två utesäljare i Sverige som rapporterar till vår skandinaviska försäljningschef.

Din profil

Vi hoppas att du gillar att sträva efter att hitta vägar för att utveckla och bredda försäljningen. Du ska ha goda kunskaper i svenska och kunna uttrycka dig på ett vardagligt men professionellt sätt. Du bör ha god datorvana. I tjänsten ingår en hel del resor. Hemort bör vara Stockholm med omnejd.

· Du har mycket driv och energi samtidigt som du har förmågan att planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt.

· Du har sinne för affärer och förmågan att inge ett förtroende som bygger relationer med kunderna.

· Vi vill att du är en person som är noggrann, flexibel och inte rädd att stötta upp där det behövs.

· Vi ser gärna att du har ett antal års erfarenhet av fältförsäljning alt. jobb i butik.

· Du har giltigt B-körkort. Tjänstebil ingår.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 30 september. Vi kommer påbörja rekryteringen så snart som möjligt, så vänta inte – skicka in din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Stockholm med omnejd.
Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Maila din ansökan till:
jobb@burde.com


För ev. frågor: Lisa Regnander, Försäljningschef
Skandinavien, lisa.regnander@burde.com,
070 - 791 06 17
Mer info
Kontaktperson Lisa Regnander, 070-7910617
Email Mejla Lisa Regnander, 070-7910617
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.burde.com
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Burde är ett innovativt företag med egen designavdelning, produktutveckling, produktion, logistik och försäljning. Vi grundades 1991 som en kalenderproducent och är idag marknadsledande i Norden på livsstils- och planeringsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Burde, Mayland, Grieg, So Typical Me, Pinky Pine, Papperix och JobOut. Vi lanserar nya trendsäkra kollektioner flera gånger per år och levererar idag till över 3 000 butiker, kontorsleverantörer och e-handlare i sex länder.

Burde har 60 anställda med huvudkontor
i Växjö samt kontor i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. 2020 omsatte vi 210 MSEK, med god lönsamhet. För mer information om Burde kika in på burde.com, JobOut.com eller sök upp oss på @PinkyPineOfficial, @SoTypicalMe, @JobOut.