Trafikledning & kundtjänstmedarbetare - Kvällstid

Trafikledning & kundtjänstmedarbetare - Kvällstid

Vad du kommer att göra

Som en del av Budbees kundserviceteam kommer du att tillhandahålla högkvalitativ professionell service till våra konsumenter (B2C) eller handlare
(B2B) genom att hjälpa dem att lösa frågor före och efter köp. Du kommer att stödja förfrågningar angående Budbees produkter och tjänster. Du kommer i första hand att kommunicera via telefon, chatt och e-post, som fungerar som en viktig kontaktpunkt gentemot våra återförsäljare och kunder. Genom en ständig samverkan med andra avdelningar inom Budbee kommer du att få en bred förståelse för hur hela operativa och kommersiella maskiner fungerar vid Budbee.

Under tiden som våra
leveranser är aktiva så arbetar våra chaufförer för att ge våra kunder en fantastisk upplevelse. I samband med detta övervarkar vi på trafikledningen alla våra schemalagda bilar och hanterar enevetuella förseingar och problem chaufförerna kan stöta på. Frågor kan vara att hitta svåra adresser, hantera förändringar i konsumentpreferenser samt tekniska frågor.

Vem är du

Budbee letar efter ambitiösa människor med driv. Du är passionerad och njuter av en snabb och internationell arbetsmiljö. Du kommer att spela en viktig roll när du tar Budbee till nästa nivå, och du borde därför vilja gå utöver det vanliga för att producera de bästa resultaten. Vid Budbee välkomnar vi förändring, så du borde våga utmana status quo och vara beständig. Du strävar alltid efter att göra förbättringar och har en passion för att fungera som ambassadör för vårt varumärke.

Du har

Förhandlings och konfliktlösningsförmåga

Arbetsförmåga och kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt på engelska
Mer info
Email Mejla Budbee AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.budbee.com
Sista ansökningsdag 2 nov (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Budbee är en Stockholm-baserad IT-start inom transport på ett globalt uppdrag. Vi är trötta på dåliga leveranser och försöker införa ny tro på hemleveranser och transportlösningar. Våra kunder får en premium service till ett överkomligt pris. Vi expanderar nu till Finland och letar efter en ny kollega att gå med i vårt team och hjälpa oss att växa vidare!