Kundservicemedarbetare sökes till snabbväxande Budbee!

Kundservicemedarbetare sökes till snabbväxande Budbee!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare blir du en del av ett tajt team och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Svara på frågor från kunder via chatten
  • Besvara samtal och hantera ärenden kring Budbees budbilschaufförer
  • Ge professionell service i världsklass
Placering: Stockholm, Kungsholmen

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Varierande kvällar och helger

Start: Omgående

Din profil

Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning och är flytande i svenska och engelska. Som person är du serviceminded, lösningsorienterad och du trivs bra med att arbeta i team. Vidare vill du vara med på en spännande resa i ett företag där det händer saker hela tiden. Vi vågar säga att du är en "doer" och tar mycket eget ansvar för att få saker att fungera. Det är meriterande om du har arbetat med service eller kundtjänst tidigare samt att du har B-körkort men det är inget krav för tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Budbee är ett Stockholmsbaserat och snabbväxande teknikföretag som arbetar med att skapa världens bästa leveransupplevelse. Budbee specialiserar sig på den såkallade last mile delen av logistikkedjan för E-handelspaket. Budbee vann 2016 utmärkningen Supplier of the Year på Nordic eCommerce Summit och har tidigare vunnit de prestigefyllda tävlingarna Klarna Tillväxtjakten och Business Challenge samt attraherat riskkapital från bland andra grundarna av Klarna, Ryska Posten, H&M och sen våren 2018, investmentbolaget Kinnevik.

Budbee växer och blir fler och nu söker vi för deras räkning en kundservicemedarbetare på kvällstid till Stockholmskontoret på Kungsholmen. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt av Budbee. Vi tillämpar ett löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!