Kundservice danska

Kundservice danska

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att tillhandahålla högkvalitativ service till Budbees konsumenter, chaufförer och handlare under och efter genomförd leverans. Du kommer att fungerar som en viktig kontaktpunkt gentemot Budbees återförsäljare och kunder.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Övervaka samtliga schemalagda bilar och hanterar eventuella förseningar eller problem vid leveranser
  • Stötta danska och svenska chaufförer i deras dagliga arbete
  • Support via telefon, chatt och e-post på både danska och svenska
Omfattning: heltid

Ort: Stockholm

Arbetstider: Måndag- fredag 14.00 - 22.00

Anställningsform: direktrekrytering, tillsvidare

Är du personen med stor passion att alltid leverera det bästa? Då är detta den perfekta tjänsten för dig! Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Våra önskemål till dig:
  • Behärskar danska, svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet från servicebranschen
  • Kommunikativ och driven
  • Stort plus om du har B-körkort
Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Budbee är ett tech-företag som skapat en modern last-mile logistikservice för e-handel. Sedan 2016 har Budbee revolutionerat branschen för hemleveranser och idag erbjuder vi vår tjänst till 25 miljoner människor i Sverige, Nederländerna, Finland och Danmark.

Just nu söker Budbee en kundtjänstmedarbetare till deras kontor i centrala Stockholm som behärskar svenska och danska! Vi på Studentwork ansvarar för hela rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Budbee.