Bruske Entreprenad söker köksmontörer

Bruske Entreprenad söker köksmontörer

Är du en erfaren montör som söker nya utmaningar? Då vill vi gärna ha din ansökan!

Nu söker vi på Bruske Entreprenad flera engagerade medarbetare till vår Byggserviceavdelning. Vi söker dig som vill vara med och utvecklas i ett spännande bolag där du får möjlighet att arbeta inom en rad olika projekt med engagerade kolleger.

Som montör i vårt team har du en viktig funktion, vi ser gärna att du haft någon liknande uppgift tidigare som ställer höga krav på noggrannhet.

Tillsammans med ansvarig arbetsledare ansvarar du för att tilldelade projekt utförs på ett tillfredsställande sätt vad gäller tid, kvalité, -miljö och arbetsmiljö. Du får ofta själv planera dina dagar och ha kundkontakt. Till din hjälp har du en egen servicebil, alla handverktyg du behöver, telefon mm

Din profil:
Som person är du prestigelös, ansvarstagande och flexibel med en positiv attityd, ett stort engagemang och tycker om att arbeta mot uppsatta mål samt värdesätter eget ansvar. Du har yrkesbevis, B-körkort och behärskar Svenska i tal och skrift.

Vi tycker om att arbeta med hantverkskunniga och engagerade människor, Det utgår vi ifrån att du också gillar. Lämna gärna en intresseanmälan om det här är egenskaper som du känner igen dig i, så återkommer vi till dig.

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till Mikael Pedin
Tele: 0707210090
Mail: mikael.pedin@bruskes.se
Mer info
Kontaktperson Mikael Pedin
Telefon 0707210090
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 maj (39 dagar kvar)