SERVICETEKNIKER LIFT

SERVICETEKNIKER LIFT

Brubakken söker en självgående och engagerad lifttekniker till Stockholm

Brubakken Lift har stor efterfrågan på servicetjänster och behöver ännu en lifttekniker till Stockholm. Tjänsten blir resande men kommer att utgå från vår depå i Jordbro.

Brubakken har lång erfarenhet i liftbranschen och säljer årligen hundratals nya och begagnade liftar. En viktig del är service och reparationer till våra kunder där vi arbetar med alla liftfabrikat och modeller.

Nu söker vi dig som har några års erfarenhet och vill arbeta med service och underhåll av alla typer av maskiner i liftbranschen.

I rollen som servicetekniker behöver du vara självgående och ha kunskaper om fordonsel, hydraulik och mekanik.
Jobben varierar och är både inne på vår verkstad och ute hos kund, där du är vårt ansikte utåt.

För oss är din personlighet viktig, att du har problemlösningsförmåga, är positiv, engagerad och alltid sätter kunden i fokus. Att förstå och kunna prata lite engelska är en fördel i kontakt med våra utländska leverantörer.

Rapportering och felsökning sker med datorer, B-körkort är ett krav och vi ser gärna att du bor i Stockholm.

Vi arbetar med många tekniskt avancerade produkter och tillsammans med våra leverantörer är vi måna om att våra tekniker har rätt utbildning och kompetens. Vi ser till att våra tekniker får vidareutbildning men det är lika viktigt att de själva är nyfikna och drivna när det gäller nya produkter.

Hos oss har vi fullt utrustade servicebussar och erbjuder friskvårdspeng. Läs mer om vår verksamhet på www.brubakken.se

Har du frågor om tjänsten kontakta servicechef Lift Stefan Götesson, tel. 010-722 30 12 eller stefan.gotesson@brubakken.se

Välkommen med din ansökan senast 2020-01-30

Urval sker löpande så tjänsten kan komma att till-sättas innan senaste ansökningsdag. Sänd din ansökan och CV till jobb@brubakken.se. Märk med "Servicetekniker Stockholm"
Mer info
Kontaktperson Stefan Götesson
Telefon 010-722 30 12
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.brubakken.se
Sista ansökningsdag 21 jan 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BRUBAKKEN är en av nordens största och mest flexibla maskinpartner, specialiserad på försäljning, rental och service av maskiner i lift- och truckbranschen. Vår målsättning är att göra vardagen enkel och effektiv för våra kunder och se till att hitta rationella och kostnadseffektiva lösningar anpassade efter kundens önskemål och behov.

Vi har lång erfarenhet i liftbranschen och är stolta samarbetar med världsledande leverantörer såsom JLG, Omme, Ruthmann, Versalift, Multitel och GreenMech. Brubakken grundades 1956 i Porsgrunn, Norge och har idag ca 190 anställda och en årlig omsättning på ca 750 MSEK. Brubakken AB har kontor och verkstäder i mellersta och södra Sverige.

Människor, maskiner och långsiktiga relationer"