Administratör / rådgivare till Brottsofferjouren

Administratör / rådgivare till Brottsofferjouren

Brottsofferjouren söker en prestigelös administratör/rådgivare med hög servicekänsla till förbundskansliet. Rollen är bred och innebär både administration och support samt vägledning via telefon till brottsutsatta personer. Vill du arbeta för en organisation som arbetar för bättre villkor för personer som drabbats av brott? Är du en administrativ och servicesinnad person? Då kan du vara den vi söker. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på förbundskansliet vid Hammarby Sjöstad. Vi ser fram emot din ansökan.

Din roll

Som administratör/rådgivare på Brottsofferjouren stöttar du förbundskansliet med varierande administrativa uppgifter. Du kommer även att stötta arbetet på Brottsofferjourens telefoncentral där du ger rådgivning och information till brottsutsatta människor.

I de administrativa uppgifterna ingår bland annat att hantera:
  • Konferensadministration
  • Medlemsregister
  • Uppdatera webbshop
  • Uppdatera hemsidan
  • Telefonväxel
I uppgifterna för telefoncentralen ingår arbetsuppgifter som:
  • Praktiska råd till brottsutsatta personer
  • Guida personer i vilka myndighetskontakter de behöver göra
  • Hjälp och stöd i tex hur man fyller i formulär etc
  • Skicka vidare personer till de lokala jourerna för kontakt
  • Registrera ärendet efter samtal i Brottsofferjourens system
Den administrativa funktionen består av ytterligare två personer och teamet på telefoncentralen består av tre-fyra personer, vilka alla kommer bli dina kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har administrativ erfarenhet och gärna erfarenhet av att arbeta med telefon som arbetsredskap. Vi tror att du har arbetat som administratör alternativt i en kundservice eller kundsupport där administration ingår.

Du är självgående och noggrann med förmågan att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Vidare trivs du att samarbeta i team och är samtidigt bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du har lätt för att lära dig och ta till dig nya kunskaper. Som person är du relationsbyggande och förtroendeingivande samt gillar att ge service. Dina kunskaper i svenska är goda i såväl tal som i skrift och du har goda kunskaper i Officepaketet.

Om Brottsofferjouren

Brottsofferjouren Sverige är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation som ger stöd till brottsoffer, anhöriga och vittnen samt arbetar för bättre villkor för personer som drabbats av brott. Med FN:s deklaration om mänskliga rättigheter som grund arbetar vi för att alla brottutsatta ska få det stöd de behöver. Varje år får cirka 70 000 människor stöd av mer än tusen ideellt utbildade medmänniskor på landets drygt 70 lokala brottsofferjourer.

Läs mer på www.brottsofferjouren.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 7 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.