Redovisningsekonom med ansvar för leverantörsflöden

Redovisningsekonom med ansvar för leverantörsflöden

Trivs du inom redovisning men vill få förmånen att utveckla dina kunskaper samt axla ett större ansvar? Vill du ta en plats på en ekonomiavdelning där du verkligen känner att du är med, gör skillnad och är betydelsefull men samtidigt inte är ensam i din roll? Till Brothers som är en svensk herrmodekedja rekryterar vi en Redovisningsekonom med ansvar för leverantörsflöden. Brothers sitter i centralt belägna lokaler på Drottninggatan.

Om rollen
I din roll kommer du få ansvaret för den löpande redovisningen och bokslutsarbetet inom ramen för bolagets leverantörsflöden. Du jobbar nära dina övriga kollegor med ett stort eget ansvar för din del av bolagets redovisning. Rollen är socialt utpräglad med många interna och externa kontaktytor såsom leverantörer, logistikpartners, inköpsavdelningen, butiker etc. Du ansvarar också för bolagets omkostnadsfakturor i hela flödet från ankomst och attest till betalning. I din roll har du förmånen att ansvara för månadsbokslut för samtliga konton kopplade till leverantörsreskontran samt att du kommer vara delaktig i allt som rör ditt ansvarsområde i samband med både både årsbokslut och revision.

Är detta du?
För att trivas i rollen tror vi att du är en socialt lagd person som trivs i en omväxlande miljö och som har en god kommunikativ förmåga. Hos Brothers får du utvecklas i en professionell och föränderlig omgivning där det alltid finns utrymme för att utveckla arbetssätt och vara med och påverka. Som person har du ett stort engagemang och driv samtidigt som du är analytiskt lagd. Du bör även ha ett positivt förhållningssätt och vara lösningsorienterad samt ha en pedagogisk förmåga och på ett enkelt och lättförståeligt sätt kunna förklara ekonomiska sammanhang för medarbetare utanför ekonomiavdelningen.

Vi ser att du har någon form av redovisningserfarenhet antingen från löpande redovisning eller som ekonomiassistent och vill ta möjligheten att axla en roll som kommer utveckla dina kunskaper i en miljö som tillåter det.

Nyfiken?
Kontakta gärna Daniel Margell på daniel.margell@talentsofsweden.se om du har några frågor kring tjänsten eller Talents of Sweden. Vi intervjuar löpande så varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Talent of Sweden
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (1 dag kvar)