Brommagymnasterna söker administratör

Brommagymnasterna söker administratör

Är du
intresserad av idrott, har en stor social kompetens och en härlig initiativförmåga? Vill du vara vårt ansikte utåt och den första våra medlemmar möter när de kontaktar oss? En av vår förenings viktigaste roller!


Om
Brommagymnasterna

Brommagymnasterna är en av Sveriges största och mest framgångsrika gymnastikföreningar. Vi bildades 1950 och har idag ca 2300 aktiva gymnaster i våra olika grupper. Runt 350 ledare tränar de ca.130 grupperna i Bromma, Ekerö, Västerort och på Kungsholmen.

Om tjänsten

Vi söker nu en administratör till vårt kansli i
Bromma. Som administratör hos oss kommer du, tillsammans med en kollega, att ha en betydande roll i föreningens arbete med att administrera medlemmar, grupper och utveckla föreningen. Tjänsten innebär ett omväxlande och utmanande arbete som även innefattar att planera och administrera t.ex. föreningens olika arrangemang.

Tjänsten är på 100% och är i
huvudsak administrativ. Arbetet är till största del förlagt dagtid på vårt kansli men såväl kvälls- som helgarbete förekommer i samband med olika arrangemang och uppvisningar. Start så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Erfarenhet och
utbildning

Du har relevant utbildning och goda kunskaper i
Officepaketet. Vi ser gärna att du även har kännedom om föreningslivet och/eller erfarenhet av liknande roll. Erfarenhet av att arbeta i idrottsföreningars IT-system SportAdmin och IdrottOnline är meriterande men ej ett krav.

Personliga
egenskaper

Arbetet är utåtriktat och du kommer att ha kontakt med många olika personer, både i och utanför föreningen. Vi förutsätter därför att du trivs med att knyta kontakter, uttrycker dig väl i tal och skrift, har lätt för att skapa goda relationer samt är kommunikativ och lyhörd.

Som person är du glad,
hjälpsam, serviceinriktad, lösningsorienterad och noggrann. Du kan arbeta självständigt och i grupp, tar egna initiativ och kan planera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har även lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och mognad.

Vi arbetar aktivt med
Gymnastikförbundets och vår egen värdegrund, och det är ett krav att du ställer dig bakom dessa. Vill du läsa mer om oss och vår värdegrund så besök vår hemsida www.brommagymnasterna.se

Skicka din ansökan till:
maria.sjoholm@brommagymnasterna.se

Sista ansökningsdag är 3
november 2019.

Intervjuer kommer ske löpande
och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Sjöholm
Email Mejla Maria Sjöholm
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.brommagymnasterna.se
Sista ansökningsdag 7 dec 2019 (48 dagar kvar)