Vill du jobba på Bromma Airport?

Vill du jobba på Bromma Airport?

Vi söker nu ett antal ramptekniker till vår avdelning Bromma Ground Handling. Vi ansvarar bland annat för bagage- och godshantering till och från flygplan, avisning och bogsering. Flygbolagen är våra kunder och vi försöker på bästa sätt möta deras behov genom bra samarbete, hög leveransvilja och goda kunskaper inom Ground Handling.

Vi erbjuder ett omväxlande och roligt arbete där du tillsammans med dina kollegor spelar en viktig roll för hur vår flygplats uppfattas av våra kunder och resenärer. Du blir en del av en engagerad grupp som tillsammans gör sitt yttersta för att leverera en bra produkt till våra flygbolag.

Dina arbetsuppgifter

Som ramptekniker kommer du initialt arbeta med lasting och lossning av bagage men även andra arbetsuppgifter som toalett- och vattenservice. Möjligheterna till vidareutbildning är goda och du kommer ha en varierad vardag innehållandes många olika arbetsuppgifter

Din profil

Arbetet innehåller många fysiskt ansträngande moment vilket förutsätter att du trivs med ett fysiskt aktivt arbete och har en fysik som möter upp till detta. Om du redan är utbildad loadmaster eller har tidigare erfarenhet av avisning är det mycket meriterande. Krav på giltigt B-körkort (manuellt eller automat), goda kunskaper i svenska och engelska samt avslutad gymnasieutbildning. Som person är du serviceinriktad och trivs med att arbeta såväl i grupp som att självständigt utföra uppgifter. Du är ansvarstagande, nyfiken, positiv och har mycket god samarbetsförmåga.

Tjänsterna innebär skifttjänstgöring och du måste kunna ta dig till flygplatsen under dygnets alla timmar.

Att arbeta på Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Kom och var med på Swedavias spännande utvecklingsresa, där vår ambition är ännu nöjdare resenärer, flygbolag och hyresgäster samt en mer effektiv verksamhet!

På vår hemsida: Jobba hos oss Om Swedavia kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Anställningsform: Tillsvidare, Deltid 75% med god chans till heltidstjänst.

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Stockholm Bromma

Vid frågor kontakta: Gruppchef Ground handing Patrik Annwall, patrik.annwall@swedavia.se

För att vara aktuell för tjänsten behöver du närvara vid en rekryteringsträff den 30 augusti samt en eventuell utbildning 19 september.

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Välkommen med din ansökan senast 9 aug! Urval ske löpande, tveka inte med din ansökan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 9 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.