Ramptekniker till Bromma Stockholm Airport

Ramptekniker till Bromma Stockholm Airport

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Bromma Ground Handling ansvarar för bagage- och godshantering till och från flygplan, avisning, bogsering samt toalett- och vattenservice. Flygbolagen är våra kunder och vi försöker på bästa sätt möta deras behov genom bra samarbete, hög leveransvilja och goda kunskaper inom Ground Handling.

Dina arbetsuppgifter

Som Ramptekniker kommer du initialt arbeta med lasting och lossning av bagage. Du blir en del av en engagerad grupp som tillsammans gör sitt yttersta för att leverera en bra produkt till våra flygbolag. Möjligheterna till vidareutbildning är goda och du kommer ha en varierad vardag innehållandes många olika arbetsuppgifter.

Din profil

Arbetet innehåller många fysiskt ansträngande moment vilket förutsätter att du trivs med ett fysiskt aktivt arbete och har en fysik som möter upp till detta. Om du redan är utbildad loadmaster eller har tidigare erfarenhet av avisning är det mycket meriterande. Du innehar giltigt B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du serviceinriktad och trivs med att arbeta såväl i grupp som att självständigt utföra uppgifter. Du är ansvarstagande, nyfiken, positiv och har mycket god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html

Tjänsterna är heltidsanställningar på 100% och vi tillämpar provanställning. Tjänsterna innebär skifttjänstgöring. Placeringsort Bromma Stockholm.

Vi uppmanar kvinnliga sökanden då Swedavia strävar efter en jämnare könsfördelning.

Välkommen med din ansökan senast 27 oktober 2019. Urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.