Drifttekniker med elkompetens till Bromma Stockholm Airport

Drifttekniker med elkompetens till Bromma Stockholm Airport

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.


avdelningen anläggningar och system på Bromma är vi åtta tekniker och fem elektriker och tre drifttekniker underhåll, som arbetar i en mycket varierande vardag allt ifrån styrsystem, belysning, kraft, dörrmiljöer till taxi- och landningsbana.

Dina
arbetsuppgifter


Dina
huvudsakliga arbetsuppgifter som drifttekniker är att aktivt arbeta med drift- och underhållsarbeten, rondering, felavhjälpning. Vi strävar efter en anläggning med mycket hög el- och driftsäkerhet. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat drift- och underhållsarbete på flygplatsens samtliga anläggningar. Felavhjälpning, underhåll och förebyggande underhåll av kraft och belysningsanläggningar, larm- och teleanläggningar. Du ser till att portar, grindar och bagageanläggning är i drift. Kyla, värme, ventilation och VA samt övriga anläggningar och installationer på flygplatsen. Markströmsförsörjning samt att du gör återrapportering av insatser som görs i vårt affärssystem IFS.

Din profil

Vi söker dig
som har en dokumenterad utbildning inom el-teknik utbildning är som lägst på gymnasienivå och vi ser att du arbetat några år som elektriker. Det är meriterande med erfarenhet som serviceelektriker.Du har ett giltigt B-körkort och gärna erfarenhet och kunskap inom el/tele, data eller belysningsstyrning. Det är också meriterande med kunskap och erfarenhet av
IT-baserade underhållssystem, till exempel vårt affärssystem IFS.

Som person
är du strukturerad, noggrann och väl medveten om mål- och kvalitetsstandard. Du är en lösningsorienterad lagspelare som tillsammans med dina kollegor arbetar har kundens behov i centrum. Du vill arbeta med många olika system och utmanas av att arbeta under stressiga förhållanden.

Vi erbjuder

På våra flygplatser
möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

Anställning
och kontakt


Säkerhet har
mycket hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär kan du läsa om här; https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Tjänsten är
en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Placering är Bromma
Stockholm Airport. Jobbet hos oss
innefattar tvåskiftsarbete, helg och beredskap.

Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti 2019.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 23 juni 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.