Airport Coordinator till Bromma Airport

Airport Coordinator till Bromma Airport

Är du serviceinriktad, lyhörd och vill arbeta på flygplatsen där allting händer!

Vi söker en Airport Coordinator till Ground Handling som tillsammans med medarbetare ansvarar för terminalflöden, bagage- och godshantering till och från flygplanen, avisning, bogsering samt service av flygplan. Flygbolagen är våra kunder och mål är att på bästa sätt möta kundernas behov genom ett bra samarbete, hög leveransvilja och goda kunskaper inom Ground Handling.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete där du planerar, motiverar och skapar en god arbetsstämning.

Dina arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga uppdrag är att minutoperativt leda, fördela och prioritera arbetet inom Ground Handling. Som koordinator ansvarar du för att personal med rätt kompetens är på rätt plats i rätt tid för vårt uppdrag samt att vi levererar på kundavtal och SLA.

Som koordinator ansvarar du även för att säkerställa att verksamheten följer flygplatsens regler genom verksamhetskontroller med fokus på Safety och Security. Vidare har du kontakt med flygbolag samt andra interna funktioner som berör verksamheten. Du agerar som teamchefens förlängda arm och har därför kontinuerlig kontakt med ledarstaben.

Din profil

Vi ser att du har avslutad gymnasieutbildning och det är mycket meriterande om du har erfarenhet av arbete på flygplats. Du sprider en positiv stämning och motiverar till en god leverans genom att vara en god förebild och engagerad i din uppgift. Krav på B-körkort. Tidigare arbete som koordinator inom flygplats samt C-körkort är mycket meriterande.

Som person är du en självklar ledare med god samarbetsförmåga och förmågan att skapa engagemang bland dina kollegor och kunder. Andra viktiga delar i rollen är att ha integritet och initiativförmåga. För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Du har goda datakunskaper och är bekväm att hantera MS Office-paketet.

Att arbeta på Swedavia

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Hos oss kommer du att få arbeta i en spännande miljö med glada och förväntansfulla resenärer och trevliga kollegor.

På vår hemsida: swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Anställningsform: Tillsvidare, heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Bromma

Vid frågor kontakta: Agnieszka Berglund, Ground Handling Manager, agnieszka.berglund@swedavia.se

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti! Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.