Executive Assistant

Executive Assistant

Är du Broccs nya superassistent?

Nu vill vi förstärka vårt team med en talang inom service. Du kommer att arbeta med en av bolagets grundare och hjälpa denne att frigöra tid för att kunna fokusera ännu mera på bolagets tillväxt. Du kommer också att ansvara för bolagets kontor på Biblioteksgatan 8.

Om Brocc

Brocc är en startup, lanserad 2016. Vi är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. Brocc är en enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor. Brocc har tillstånd från Finansinspektionen.
Just nu befinner vi oss i en extra spännande fas där vi expanderar snabbt till följd av investeringar från en av världens mest ansedda finansiella institutioner.

Om tjänsten

Som Executive Assistant kommer du att arbeta nära en av bolagets grundare. Det innebär högt tempo med en hög grad av frihet under ansvar. Arbetsuppgifterna kommer att variera i hög utsträckning och innefatta allt ifrån privata ärenden till att delta i möten med affärsmotparter.

Du kommer också att ansvara för ordning (ej städning) bolagets kontor. Det innebär bl.a. ta emot besökare, koka kaffe, plocka ur diskmaskin, inköp, nyckelhantering m.m.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en strukturerad och självgående person som prestigelöst tar dig an specificerade projekt lika lätt som initierar egna. Du gillar att arbeta i team så väl som självständigt och gillar entreprenörsandan som finns i startups. Vidare är du starkt service-inriktad och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och att anpassa budskapet efter målgrupp.

Du stimuleras av att arbeta i en organisation som ständigt utmanas i att tänka nytt och utvecklas, med hög kvalitet och kundnöjdhet som mål. Kvalitet är inte någonting du tummar på, trots att tempot är högt. Du har arbetat ett par år i liknande roll. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi stor kreativ frihet, stor utvecklingspotential och möjligheten att få vara med i många spännande situationer. Förutom en spännande och välkomnande arbetsplats i en intressant bransch erbjuder vi dig att arbeta på ett kontor som präglas av nybyggaranda och entusiasm. Vi är 25 personer med över 10 olika nationaliteter vilket ger en internationell prägel. Vi ser också till att ordna AWs, fester och resor med jämna mellanrum.

Ansök idag!

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Placeringsort: Stockholm

Anställningsform: Tillsvidare
med provanställning

Startdatum
Omgående

Ersättning: Fast
lön + tjänstepension + privat sjukförsäkring + telefoni + friskvård

Arbetstid: Heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.brocc.se/jobba-hos-oss/executive-assistant/
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (48 dagar kvar)