Operativ KAM

Operativ KAM

Ingress

Vill du vara med på en rolig och utmanande resa för att forma morgondagens e-handel? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig! Just nu rekryterar Otiga en Operativ KAM till Bring E-Commerce & Logistics nya satsning inom E-handel! Vi letar efter dig som motiveras av utmaningar och att driva förbättringar för högre kundnöjdhet. Känner du igen dig? Då vill vi gärna att du läser vidare!

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för att
  • landa nya och befintliga kunder i samordning med interna intressenter inom försäljning, IT och OpS
  • utveckla processer för introduktion och implementation av nya kunder
  • planera och optimera lager och distributionskapacitet
  • vara övergripande ansvarig för aktiviteter som rör transport och lagerlösningar samt att hantera information om avvikelser i leveranser och transporter och föreslå åtgärder för att korrigera detta
  • säkerställa att transportvägar för gods är koordinerade och spårbara att produkter levereras på utsatta tider
  • Gå igenom och sätta prismodeller för kunder tillsammans med säljavdelningen
  • Ansvara för att kalibrera och följa upp kunderbjudande och introduktion i samarbete med Operational Business controller samt att "order to cash process" är anpassat till det SLA som är tecknat med kunden och vidta åtgärder om det inte stämmer
  • Delta i projekt med Sales & BD Manager, för fortsatt förbättring av logistikerbjudanden och leverans
  • Säkerställa att kvaliteten I logistikprocessen bibehålls
Ansökning

I denna rekrytering samarbetar Bring E-Commerce & Logistics med Otiga Sverige. Det innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Otiga Sverige men att du kommer bli erbjuden en anställning direkt av Bring E-Commerce & Logistics

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker genom att klicka på "Sök jobbet", fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga personligt brev och CV.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Agne Ottosson

Din profil

Vi tror att en av dina styrkor är att du är detaljorienterad har en god förmåga att kommunicera. Du tycker om att arbeta i team och är duktig på att organisera.

Är kvalité viktig för dig och du känner dig bekväm med att jobba mot deadlines, har kunskap om logistiksystem och erfarenhet av transportbranschen så stämmer med vad vi letar efter.

Kan du dessutom se långsiktigt och bidra till att uppnå uppsatta mål genom god planeringsförmåga, förståelse för transportfrågor och ha erfarenhet från E-Commerce & Logistik är du den vi söker.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Otiga Stockholm AB
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Sverige. Vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad!

För mer information gå till www.otiga.se