Account Manager

Account Manager

Bring har höga ambitioner och söker du en roll i ett företag där du kan växa och vara med och utveckla affärer inom internationella transporter, är Bring rätt företag för dig. Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden, som är Brings hemmamarknad.

Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en driven och engagerad Account manager till Bring Cargos kontor i Västberga, Stockholm.

I rollen som Account manager säljer du lösningar för internationella transporter och där finns det få standardlösningar! Du behöver därför ha en god förmåga att lyssna på kundens behov och sedan ta fram kostnadseffektiva och högkvalitativa tjänster till kunden. Du arbetar lokalt i Stockholm och Mälardalen och de kunder du bearbetar är allt från enskilda firmor till större industrikoncerner. Du behöver ha en hög kundnärvaro och bygger upp din egen kundportfölj succesivt. I rollen som Account manager rapporterar du till Platschefen.

Vidare innebär rollen att:
  • du jobbar aktivt med kundanpassad nyförsäljning
  • planera och genomföra kund- och säljaktiviteter
  • ansvara för dina egna säljmål
  • samarbeta med övriga säljare i organisationen men samtidigt kunna agera självständigt
  • du representerar företaget i olika sammanhang såsom säljkonferenser och övriga marknadsaktiviteter
Vi söker dig som har erfarenhet av kundanpassad försäljning mot företagskunder och har arbetat med nykundsförsäljning, gärna av logistiklösningar. Du har B-körkort, grundläggande kunskaper i Excel och Word samt använder svenska och engelska obehindrat.

Som person är du resultatorienterad, självgående och har god samarbetsförmåga - du motiveras av att nå högt uppsatta individuella mål men vill också bidra till teamets fortsatta framgång. Du är en naturlig relationsbyggare som med lätthet skapar kontakt med många typer av människor eftersom du är socialt skicklig, orädd, öppen och rak. Vidare triggas du av fart, fläkt och att vara ute på många intressanta möten hos potentiella kunder. Uthållighet och tålamod är något som karaktäriserar dig som person och du viker inte ner dig i första taget. I mötet med kunden har du en ödmjuk inställning som märks genom din förmåga att lyssna och förstå kundens behov.

Du erbjuds en spännande roll med internationell prägel i ett av Nordens ledande bolag inom logistik. Bring är ett expansivt företag där man värdesätter mångfald och erbjuder utvecklingsmöjligheter. Du kommer till ett sammansvetsat team med härliga kollegor som har driv, högt i tak och roligt tillsammans. Gruppen består av säljare, speditörer och platschef som tillsammans har många års erfarenhet inom branschen som de mer än gärna delar med sig av.

Tycker du detta låter intressant? Då kan rollen som Account manager inom Bring Cargo innebära en mycket spännande karriärmöjlighet för dig!

Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales rekryteringskonsult Anna-Karin Danielsson på telefonnummer nedan.

Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder, och är en av Nordens ledande logistikaktörer. Våra värdeord, Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet och Mod styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Made For Sales
Sista ansökningsdag 11 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Made for Sales är ett rekryteringsföretag inriktat på tjänster inom försäljning. Vi har lång erfarenhet av försäljning och rekrytering och vet därmed vilka krav som ställs och vad som kännetecknar en säljare med stjärnpotential.