Business Controller för supply chain till Brightstar 20:20, Stockholm

Business Controller för supply chain till Brightstar 20:20, Stockholm

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett internationellt, marknadsledande och globalt företag? Brightstar 20:20 behöver nu förstärka sitt team med en organiserad och kommunikativ person till rollen som Business Controller. Låter det som ett jobb för dig?

Som Business Controller för centrallagret är du en viktig del i verksamheten och kommer bidra med det ekonomiska perspektivet av styrningen av logistikkedjan. En del av ditt arbete kommer vara att stödja verksamheten med analyser och kalkyler i syfte att optimera flöden och ta fram rapporter och presentationer för verksamheten i Rosersberg och ledningen i Kista. Rollen är dynamisk, verksamhetsnära och bjuder på variationsrika arbetsdagar tillsammans med trevliga kollegor. Som Business Controller rapporterar du till Logistical Director Nordics och sitter i fina lokaler i Rosersberg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Business Controller:
 • Regelbunden uppföljning och rapportering av finansiella och operativa KPI:er(Kostnader, ledtider, SLA-uppfyllnad inom Supply Chain Nordics och EMEA-regionen)
 • Intern rapportering till verksamhetsansvariga på centrallagret
 • Business Case-kalkyler
 • Stötta verksamhetsansvariga och ledning med rapporter, analyser och uppföljningar samt beslutsunderlag och förslag på förbättringar
Vem söker vi?

Till rollen som Business Controller söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och nyfiken person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få jobba med människor. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av analys och rapportering, arbete som controller på bolag och kvantitativa analyser. Du har troligen en utbildning inom ekonomi och minst 3-5 års erfarenhet av operativt arbete inom redovisning och controlling. Erfarenhet av logistikbolag och internationella, liknande miljöer är meriterande. Du uttrycker dig utan svårigheter på svenska och engelska i tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i Excel och navigerar lätt i olika systemmiljöer.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Business Controller hos Brightstar uppskattar du i att ta eget ansvar för ditt arbete. Du har god analytisk förmåga och lätt att kommunicera med andra. Du har ett proaktivt arbetssätt och tycker om att driva frågor hela vägen i mål. I rollen kommer du att ha stor nytta av att du är pedagogisk, proaktiv men också att du av att du kan vara kravställande och tydlig. Du tycker om att vara med i snabbfotad och föränderlig organisation.

Placeringsort: Rosersberg och/eller Kista, Stockholm

Kontoret i Rosersberg:

Vad kan BrightStar 20:20 erbjuda dig?

Brightstar erbjuder ett arbetsklimat som präglas av innovation, teamwork och högt kundfokus. Som anställd får du arbeta nära härliga kollegor. Inom koncernen finns många vägar att gå som framtida steg i karriären. Tjänsten kommer förmåner såsom friskvårdsbidrag, tillgång till eget gym, kollektivavtal och andra förmåner.

Brightstar är ett värdedrivet bolag, som har tydliga värdeord i sin verksamhet:
 • Customer First - Alltid sätta kunden först.
 • Earn trust - Hålla vad vi lovar. Behålla en god kundnöjdhet
 • Teamwork - Flöden - bra att samarbeta även över landsgränser.
 • Excellence - Vara stark på marknaden och att alltid sträva efter excellence i allt vi gör.
Se mer här: www.brightstar2020.se

Om Brightstar

Brightstar är världens största distributör inom trådlös kommunikation och ledande inom innovation och kundanpassade logistiktjänster för telekombranschen. Vi strävar vi efter att vara den bästa partnern för mobilbranschens leverantörer, operatörer och återförsäljare. Vi är experterna inom trådlösa kommunikationsprodukter och tjänster. Vår nordiska organisation ingår i Brightstar koncernen och vi är en del av den europeiska organisationen Brightstar 20:20 Mobile. Brightstar 20:20 Mobile sysselsätter över 1200 personer runt om i Europa, med verksamhet i Baltikum, Danmark, Finland, Norge, Spanien, Sverige, Portugal och Storbritannien. I Norden är vi 200 anställda och omsätter 5 miljarder kronor till 1 000 aktiva kunder. Huvudkontoret ligger i Kista med dotterbolag i Norge, Danmark och Finland.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Brightstar 20:20 med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Magnus Åberg på 070-981 77 51 eller Martin Nyström 070-166 08 11. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)