Redovisningsekonom till kund på Kungsholmen

Redovisningsekonom till kund på Kungsholmen

Vi söker nu en Redovisningsekonom till ett bolag inom detaljhandeln på Kungsholmen. Du kommer arbeta i en attraktiv och bred roll med hela redovisningsflödet. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom redovisning. Du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning som konsult hos Brightby för att efter 6 månader gå över i en anställning hos vår kund. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter:

Som Redovisningsekonom kommer du att arbeta med:
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Moms/Skatt
  • Avstämningar
  • Bokslutsarbete
Vi söker dig som är gymnasieekonom med flera års arbetslivserfarenhet inom redovisning alternativt högskoleutbildad inom ekonomi med relevant erfarenhet av redovisning. Som person är du initiativtagande, pedagogisk, prestigelös och samarbetsvillig. Du gillar att arbeta effektivt och strukturerat och trivs i en organisation med högt tempo. Du har mycket eget driv och tar dig an nya arbetsuppgifter på ett positivt och lösningsfokuserat sätt.

Start: Så snart som möjligt

Placering:
City

Omfattning:
Heltid

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Fanny Mörk 070 789 87 79 eller fanny.mork@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Brightby
Hemsida http://www.brightby.se/
Sista ansökningsdag löpande (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.