Redovisningsassistent 75%, Stockholm City

Redovisningsassistent 75%, Stockholm City

Nu söker vi en erfaren redovisningsassistent till vår kund som sitter centralt i Stockholm i trivsamma lokaler. Den här tjänsten passar dig som vill arbeta i ett mindre företag och känner att redovisning är givande. Företaget är ett rederi som opererar kylfartyg över hela världen. Konsultuppdraget startar i mars och pågår ca ett 1 år.

Arbetsuppgifter
 • Stämma av konton
 • Boka manuella verifikationer
 • Registrera betalningar i bank
 • Ansvara för den svenska leverantörsreskontran
 • Göra i ordning betalningsunderlag
 • Hantera reseräkningar
 • Sortera in manuella verifikationer
 • Behjälplig med div. sekreterararbeten t ex skriva rent kontrakt
Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi med erfarenhet av redovisningsarbete. Vi ser att du har 2-3 års erfarenhet av redovisning och är van att arbeta med utländska valutor, avstämningar och arbeta med betalningar. I rollen som konsult är dina personliga egenskaper viktiga och det krävs hög grad av flexibilitet och förmåga till anpassning till nya organisationer och förutsättningar. Som person triggas du av problemlösning och är drivande och kommunikativ. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt. Viktigt att du kan svenska och engelska flytande i både tal och text.

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Frida Dahlqvist, frida.dahlqvist@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

redovisningsassistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Brightby
Hemsida http://www.brightby.se/
Sista ansökningsdag Löpande (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.