Redovisningsansvarig till mediebolag i centrala Stockholm

Redovisningsansvarig till mediebolag i centrala Stockholm

Brightby söker nu för kunds räkning, inom media, en redovisningsansvarig och kommer att rapportera till CFO. Som redovisningsansvarig kommer du att anställas som konsult på Brightby och hyras ut till vår kund. Efter sex månaders konsultuppdrag kommer det finnas goda möjligheter att bli anställd hos dem. Tjänsten ska tillsättas omgående och är på heltid med placering i centrala Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ansvara för redovisningen enligt K3
 • Koordinera och arbetsleda redovisningsarbetet, både lokalt och i regionerna
 • Löpande redovisning och bokslut
 • Hantera rapport till lönebyrå
 • Agera Super-user i Maconomy
 • Instrumental i hanteringen av projekt, dess intäktsredovisning, kostnadsallokering, successiva vinstavräkning
 • Rapportering av moms, arbetsgivaravgifter, skattedeklarationer etc
 • Löpande förbättringsarbete avseende rutiner och processer
Kvalifikationer och erfarenheter:

Vi söker dig som är civilekonom inom redovisning & finans eller har motsvarande utbildning, samt har ca 5 - 10 års erfarenhet av kvalificerat arbete som redovisningsekonom. Övriga krav är att du har ha en bredd och djup i redovisningserfarenhet av medelstora bolag från ax till limpa - gärna från Mediebyrå.

För att vara en aktuell kandidat till tjänsten har du goda kunskaper och erfarenhet av redovisningsregelverket K3 och MS Excel. Affärssystemet som används är Maconomy vilket är meriterade, men inget krav. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper:

Som person är du social, ansvarstagande och trivs i miljöer där det är mycket att göra och klarar av att arbeta självständigt, både högt och lågt. Du är serviceinriktad och ödmjuk i din inställning samt tydlig i din kommunikation.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Lisbeth Ahnström 072-010 35 09 eller lisbeth.ahnstrom@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Brightby
Hemsida http://www.brightby.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.