Support inom cash management till bank i Stockholm

Support inom cash management till bank i Stockholm

Nu söker vi en serviceinriktad medarbetare till vår kund i Stockholm. Tjänsten är på en bank med fokus på företagssupport. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta snarast möjligt och pågå i ca 7 månader, med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i ett team som primärt ger service och support till bankens företagskunder som till stor del är internationella koncernbolag, men även nordiska bolag.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:
 • hantera frågor som berör bankgirotjänster, fil- och betallösningar samt konto- och likviditetsprodukter.
 • ansvara för att kundens löpande frågor och banktjänster blir besvarade på bästa sätt.
 • ta emot uppdrag från andra avdelningar, utreda problemställningar, hantera ändringar och avsluta existerande produkter och tjänster samt självständigt implementera enklare produktutbud.
 • vägleda bankens kunder i internetbanken.
Kvalifikationer och erfarenhet

Till rollen söker vi dig som är nyfiken, positiv och framförallt engagerad.

Vi tror att du:
 • är ansvarsfull och noggrann. Du gillar att vårda och utveckla en viktig affärsrelation, dels på kundbesök men även via telefon och mail.
 • har arbetslivserfarenhet från liknande roll i bank/finans eller har arbetat på ekonomiavdelningen på kundsidan.
 • är väldigt servicemedveten och intresserad på att lära dig nya saker. Du är en god kommunikatör och har känsla för de detaljer som gör skillnad för kundens upplevelse.
 • tycker om att arbeta tillsammans i grupp samtidigt som du är självgående och tar egna initiativ till att lösa de problemställningar du ställs inför.
 • har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på engelska och på svenska samt arbetar obehindrat i Microsoft Office-miljö.
Har du goda kunskaper inom XML, bankgiro eller betalningar så är det meriterande.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi samt bank, finans och försäkring, och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Brightby
Hemsida http://www.brightby.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.