Controllers för kommande uppdrag

Controllers för kommande uppdrag

Brightby söker nu drivna, ambitiösa och utvecklingsbenägna controllers för kommande uppdrag i vår konsultverksamhet i Stockholm. Vi söker både dig som är i början av din karriär som controller och vill utvecklas inom controlling och redovisning, och dig som har några års erfarenhet av att arbeta som controller. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd och arbeta på uppdrag hos våra kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Arbetsuppgifter

Som Controller ute hos våra kunder arbetar du nära ekonomichef och företagsledning och blir en viktig resurs i arbetet med uppföljning och framtagande av rapporter till verksamhetens olika intressenter. Du kommer att vara delaktig vid budget- och prognosarbete, vara ett stöd vid olika typer av analysarbete samt fungera som ett stöd vid exempelvis implementering av nya system, rutiner och arbetssätt.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med dokumenterad erfarenhet inom redovisning och med några eller flera års erfarenhet i rollen som controller. Som person har du en mycket god analytisk förmåga och är van att arbeta i högt tempo där du själv söker rätt på information. Vidare är du flexibel och förändringsbenägen med intresse för att supportera och ge bästa service till våra kunder i rollen som ekonomikonsult. Du är väl förtrogen med minst ett större etablerat ekonomisystem samt med Excel. Vi förutsätter att du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Har du frågor rörande tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta kandidatansvarig Erica Sundin på telefon 072-857 31 70 eller erica.sundin@brightby.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Brightby
Hemsida http://www.brightby.se/
Sista ansökningsdag Löpande (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.