VD-Koordinator till försäkringsbolag i Stockholm

VD-Koordinator till försäkringsbolag i Stockholm

Nu söker vi dig som vill hoppa på ett spännande uppdrag som VD-Koordinator på ett välkänt försäkringsbolag. Tjänsten är ett konsultuppdrag som startar den 15 augusti 2022 till den 31 december 2022 med stor chans till förlängning.

Om rollen:

I rollen som VD-koordinator stöttar du försäkringsbolagets VD med varierande arbetsuppgifter, högt som lågt. Du kommer att självständigt få driva projekt och uppdrag kopplat till det administrativa ansvaret och VD:s agenda. I arbetet stöttar du genomförande av bolagets affärsplan och hanterar löpande arbetsuppgifter såsom att sammanställa rapporter och presentationer, ge högkvalitativt administrativt stöd till VD samt dennes kalender. Du kommer att få goda kunskaper kring hur det är att arbeta som VD i en större organisation och på sikt kommer du att få ta allt större ansvar för olika typer av interna utvecklingsprojekt, vilket bidrar till att upprätthålla gott stöd till företagsledningen.

Vi söker dig:

För att trivas i rollen som VD-koordinator är du en prestigelös person som har förmågan att ta egna initiativ samt är självgående, lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du ansvarstagande och en person med sinne för både detaljer och helhet. Du sätter en ära i att lämna ifrån dig kvalitet inom utsatt tid samt att ta arbetsuppgifter i mål. Även då du arbetar bra självständigt trivs du i samarbete med andra och bidrar med ditt utåtriktade sätt till att bygga förtroende och relationer. För att lyckas i rollen som VD-koordinator söker vi dig som är lösningsorienterad och har ett affärsfokus.

Kompetenskrav:

Högskoleutbildning och därefter några års arbetserfarenhet. Du har erfarenhet av att driva projekt med goda resultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare och det är även meriterande om du har erfarenhet från finans- eller försäkringsbranschen och därmed en god förståelse för dess verksamhet.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Alexander Gohari på alexander.gohari@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

vd-koordinator, vd-assistent, administration, projektledare, projektansvarig
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)