Teamleader till leverantörsreskontra, Stockholm

Teamleader till leverantörsreskontra, Stockholm

Är du en strukturerad, effektiv och professionell person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Teamleader vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Teamleader har du det övergripande ansvaret för flöden och processer kopplade till hela leverantörsreskontran, där du även kommer att jobba operativt. Som Teamleader kommer du även involvera dig i frågor kring systemstöd, förbättringsprocesser vara delaktig i internrevision etc.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en eftergymnasial alt. högskoleutbildning inom ekonomi/redovisning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet med i en liknande roll. Du är duktig på system och har tidigare haft en roll där du har jobbat med systemrutiner. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av ledarskap och är en ansvarstagande och driven person. Du uttrycker dig obehindrat i svenska och engelska i tal och skrift.

Personlighet

Här värdesätter vi samarbete, prestigelöshet och respekt för varandra. Som Teamleader hos vår kund händer det mycket och därför söker vi också dig som är flexibel.

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lisbeth Ahnström, lisbeth.ahnstrom@meritmind.se

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)